Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τακιανός: «Επενδύσαμε στη σκληρή δουλειά, έτοιμοι να καταθέσουμε τα πάντα στο γήπεδο

Τακιανός: «Επενδύσαμε στη σκληρή δουλειά, έτοιμοι να καταθέσουμε τα πάντα στο γήπεδο

Takianos

Στους στόχους της νέας σεζόν αναφέρθηκε ο Φώτης Τακιανός.

Ο ΕΣΑΚΕ δημιούργησε ένα αφιέρωμα για τον ΠΑΟΚ, ενόψει της νέας σεζόν. Ο τεχνικός  της ομάδας, Φώτης Τακιανός, στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στους στόχους τής νέας σεζόν, τονίζοντας πως οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στη διαδικασία της δημιουργίας νέας ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

«Για το νέο πρωτάθλημα, αυτό που προέχει είναι να υπάρχει υγεία σε όλες τις ομάδες και μέσα από την προσπάθεια που θα καταβάλουν όλοι μέσα στο γήπεδο, να προσφέρουμε όμορφο θέαμα στον κόσμο και ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας, είμαστε στη διαδικασία της δημιουργίας μίας νέας ομάδας.

Επενδύσαμε στη σκληρή δουλειά και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα πρέπει να ανταπεξέλθει σε όλες τις διοργανώσεις. Το νέο πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο ισχυρό, περισσότερο ανταγωνιστικό και αυτό μεγαλώνει το βαθμό δυσκολίας της προσπάθειάς μας.

Είμαστε όμως έτοιμοι να καταθέσουμε τα πάντα στο γήπεδο. Θέλουμε οι φίλαθλοί μας να είναι περήφανοι για την προσπάθειά μας και να έρχονται με ευχαρίστηση στο γήπεδο για να μας δουν και να μας στηρίξουν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Ελληνικές ευρωπαϊκές μάχες σε Eurocup και BCL

Άρης, ΠΑΟΚ και Προμηθέας αγωνίζονται σήμερα. Στην Ιταλία βρίσκεται ο Άρης, εκεί όπου απόψε…