Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Σπανούλης: «Απαραίτητη η αυτοκριτική και η αντίδραση»

Σπανούλης: «Απαραίτητη η αυτοκριτική και η αντίδραση»

Βασίλης Σπανούλης

Ικανοποιημένος για την αντίδραση του Περιστερίου ο Σπανούλης.

Το Περιστέρι επικράτησε με ευκολία του ΠΑΟΚ, στον μικρό τελικό του Super Cup 2023. Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Βασίλης Σπανούλης στις δηλώσεις του, κάνοντας ειδική αναφορά στους Νίκο Χουγκάζ και Βαγγέλη Ζούγρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Περιστερίου:

«Βγάλαμε τον εαυτό μας, αυτά που κάνουμε 45 μέρες τώρα στις προπονήσεις και στα φιλικά. Χθες δεν παίξαμε καλά, ο Ολυμπιακός παίζει καλή άμυνα. Στη ζωή επιτρέπεται να μην παίξεις καλά, αλλά δεν επιτρέπεται να μην κάνεις αυτοκριτική και να μην αντιδράς. Εμείς τα κάναμε και τα δύο. Φαίνεται η διάθεση των παιδιών, είναι έτοιμα να θυσιαστούν για την ομάδα και να τη βοηθήσουν να κερδίσεις.

Τα παιδιά ήταν καλά. Γυρίσαμε πολύ καλά τη μπάλα, ειδικά σε σχέση με χθες, που δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Είχαμε καλή κυκλοφορία, βγάλαμε τα σουτ και ο Νίκος Χουγκάζ τα έβαλε. Ήταν πολύ καλός και ο Βαγγέλης Ζούγρης, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά.

Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι 50-50. Ο Ολυμπιακός έχει κορμό, είναι πιο έτοιμος. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει σπουδαίες μεταγραφές. Θα δούμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος”, ανέφερε αναλυτικά ο κόουτς του Περιστερίου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…