Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Σλούκας: «Για 40 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι με τον Παπανικολάου»

Σλούκας: «Για 40 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι με τον Παπανικολάου»

Κώστας Σλούκας

Στη σχέση που έχει με τον Κώστα Παπανικολάου αναφέρθηκε ο Κώστας Σλούκας.

Ο Κώστας Σλούκας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του Super Cup αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν με το «τριφύλλι»  αλλά και στη σχέση του με τον Κώστα Παπανικολάου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή που ψηφίζομαι για δεύτερη σερί σεζόν στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Πέρυσι με τον Ολυμπιακό είχαμε μια πολύ καλή χρονιά και είχα πολύ καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες μου. Όμως φέτος είμαστε εδώ με την ομάδα του Παναθηναϊκού για να αμφισβητήσουμε την κυριαρχία τους που είναι μεγάλη σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για το πώς νιώθει πριν από το επίσημο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα: «Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού είναι από τους μεγαλύτερους, συντηρείται με τους τίτλους. Η φετινή χρονιά είναι μία μεγάλη πρόκληση για όλο τον κόσμο. Ο πρώτος τίτλος είναι πολύ σημαντικός και δεν χρειάζονται δικαιολογίες.

Όσον αφορά εμένα, είμαι αρκετά έμπειρος, με έχουν βοηθήσει συμπαίκτες και προπονητές ώστε να παλέψουμε για τον πρώτο τίτλο και να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά γενικότερα».

Για το γεγονός ότι θα είναι αντίπαλος με τον Κώστα Παπανικολάου: «Έχω μεγαλώσει με τον Κώστα. Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι και συμπαίκτες. Είμαστε και επαγγελματίες. Ο δρόμος μας πλέον είναι διαφορετικός. Η επιτυχία του ενός είναι αποτυχία του άλλου και για 40 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι στο γήπεδο».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Sold Out το Game 5

Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο Game 5 του Παναθηναϊκός – Μακάμπι. Ο Παναθηναϊκός απέχει …