Κεντρική Διεθνή Σίμανιτς: Αισιοδοξία για επιστροφή στη δράση

Σίμανιτς: Αισιοδοξία για επιστροφή στη δράση

Μπόρισα Σίμανιτς

Ο Μπόρισα Σίμανιτς δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον του στο μπάσκετ.

Ο τραυματισμός του Μπόρισα Σίμανιτς, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια του ενός νεφρού του, είναι σίγουρα ένα από τα γεγονότα που στιγμάτισαν το Μουντομπάσκετ της Μανίλα.

Έπειτα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και αφού έχουν περάσει κάποιες ημέρες, ο Σίμανιτς βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Εμφανίστηκε μάλιστα αισιόδοξος πως στο μέλλον ίσως μπορέσει να επιστρέψει στο μπάσκετ.

«Νιώθω καλά. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο όμως η κατάστασή μου βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Άρχισα να περπατάω και να τρώω. Ελπίζω σε ταχεία ανάρρωση. Δεν ξέρω πολλά πράγματα ακόμα… Είναι πάντως πιθανό να παίξω ξανά μπάσκετ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα για τους επόμενους τρεις μήνες. Έπειτα θα υποβληθώ σε νέες εξετάσεις και θα έχω καλύτερη εικόνα για την κατάστασή μου».

Σε ότι αφορά το ιστορικό, οι  γιατροί ανέφεραν ότι η αφαίρεση του τραυματισμένου νεφρού ήταν η μοναδική επιλογή για τον Σέρβο φόργουορντ έπειτα από τις επιπλοκές που προέκυψαν κατά τη μετεγχειρητική πορεία και το  χτύπημα του Νοτιοσουδανού, Νούνι Όμοτ. Ο γιατρός της Εθνικής Σερβίας αποκάλυψε πως είχε χρειαστεί να επικοινωνήσει με τον Ερυθρό Σταυρό, καθώς χρειάστηκε δύο λίτρα αίμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…