Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Παπανικολάου για Σλούκα: «Δεν αλλάζουν όλα αυτά που έχουμε ζήσει»

Παπανικολάου για Σλούκα: «Δεν αλλάζουν όλα αυτά που έχουμε ζήσει»

E8430569 3E6B 4D04 9497 9DB8D57212CA

Στη χημεία της ομάδας αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου στις  δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στη χημεία που έχει αναπτυχθεί στην ομάδα. Ο διεθνής παίκτης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρώην συμπαίκτη του αλλά και καλό του φίλο, Κώστα Σλούκα, που πλέον βρίσκεται στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού:

«Καλή χρονιά σε όλους. Να έχουμε όλοι υγεία, βλέπουμε τι συμβαίνει καθημερινά. Ήταν άκρως πετυχημένη η περσινή σεζόν. Σίγουρα είχαμε αλλαγές, χάσαμε σημαντικούς παίκτες. Σίγουρα είχαμε κάποιες αλλαγές, σίγουρα χάσαμε παίκτες που ήταν σημαντικοί όπως ο Σλούκας που είναι δίπλα μου. Αλλά η ομάδα μας πάντα βρίσκει τον τρόπο να κρατάμε τον Ολυμπιακό ψηλά σε όλες τις διοργανώσεις. Έχουμε εξαιρετική χημεία μεταξύ μας».

Για τον Σλούκα και την κοινή τους πορεία: «Δεν αλλάζουν όλα αυτά που έχουμε ζήσει μια ζωή. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα της γνώμης του. Στο τέλος της ημέρας, όλοι είμαστε επαγγελματίες αθλητές. Ο καθένας κοιτά το καλύτερο για την ομάδα του. Το έχω ξαναζήσει και με τον Παπαπέτρου, κάναμε πολλή παρέα, όμως στο παρκέ θα υπάρξει και η κόντρα, θα υπάρξει και η αψιμαχία, δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε μεγαλύτερο απ’ όσο είναι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Σχεδόν αδύνατη η συμμετοχή Λαρεντζάκη στη Βαρκελώνη

Αμφίβολη η συμμετοχή του Λαρεντζάκη στο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός αντιμ…