Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Πανερυθραϊκός: Με διπλό δελτίο στον Απόλλωνα Σμύρνης οι Ιωαννίδης και Μπότσης

Πανερυθραϊκός: Με διπλό δελτίο στον Απόλλωνα Σμύρνης οι Ιωαννίδης και Μπότσης

giannis ioannidis mixalis mpotsis panerythraikos jpg

Ιωαννίδης και Μπότσης θα αγωνίζονται σε δύο ομάδες τη φετινή σεζόν

Πανερυθραϊκός έχει δημιουργήσει και φέτος ένα πανίσχυρο ρόστερ και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην Elite League. Όπως είναι φυσικό κάποιοι νεαροί ταλαντούχοι παίκτες της ομάδας δεν θα έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, όπως οι Γιάννης Ιωαννίδης και Μιχάλης Μπότσης. Γι αυτό τον λόγο η ομάδα της Νέας Ερυθραίας αποφάσισε να κάνει χρήση του διπλού δελτίου και οι δύο παίκτες θα αγωνίζονται τόσο γι αυτήν όσο και για τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Α’ ΕΣΚΑ.

Αναλυτικά:

«Σεζόν με «διπλή» πρόκληση για τους δύο αθλητές μας

Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ΑΣ ανακοινώνει, ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν 2023-2024, οι αθλητές του, Γιάννης Ιωαννίδης και Μιχάλης Μπότσης, θα αγωνίζονται, τόσο με τα χρώματα της ομάδας μας όσο και με αυτά του Απόλλωνα Σμύρνης με την χρήση του διπλού δελτίου.

Οι δύο αθλητές μας, που αποτελούν σημαντικό κεφάλαιο του αναπτυξιακού μας προγράμματος και πέρυσι αποτέλεσαν εκ των διακριθέντων στην ηλικία τους (3η θέση με τους U18 Reds στην Α1 Εφήβων ΕΣΚΑ, συμμετοχή στους κορυφαίους πανελλαδικά στο Rising Stars της ΕΟΚ), θα αποτελούν μέλη της ανδρικής μας ομάδας και, την ίδια στιγμή, θα μπορούν να λάβουν σημαντικές παραστάσεις, παίζοντας σε πρωταγωνιστικό ρόλο στον Απόλλωνα, που συμμετέχει στην Α’ ΕΣΚΑ.

Ευχόμαστε στον Γιάννη και τον Μιχάλη μια χρονιά με υγεία και γεμάτη με σπουδαίες εικόνες για το μέλλον τους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Elite League: Στο Final 4 ο Ηρακλής

Στο Final Four της Elite League, ο Ηρακλής. Ο Ηρακλής επικράτησε της  Μεγαρίδος με 72-63 σ…