Κεντρική Β' Εθνική Παγκράτι: Προώθησε τέσσερις παίκτες στην ανδρική ομάδα

Παγκράτι: Προώθησε τέσσερις παίκτες στην ανδρική ομάδα

pagkrati jpg

Δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές το Παγκράτι

Το Παγκράτι προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, όπου θα αγωνιστεί στη Β’ Εθνική, και από ότι φαίνεται είναι διατεθειμένο να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς καλαθοσφαιριστές, που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας. Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό προώθησε τέσσερις αθλητές από τα τμήματα υποδομής στην πρώτη ομάδα.

Την προετοιμασία της ομάδας συγκεκριμένα θα την ακολουθήσουν οι Δημήτρης Παπαγεωργίου, Ίωνας Μάλο, Μαρκελιάν Ντότσι και Δημήτρης Τζεμανάκης.

Αναλυτικά:

«Με κοινή απόφαση Διοίκησης και προπονητικού team και στα πλαίσια υλοποίησης του αναπτυξιακού σχεδιασμού του ΑΟΠ, προωθήθηκαν και συμμετέχουν στην προετοιμασία της ανδρικής μας ομάδας 4 αθλητές προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Συγκεκριμένα οι αθλητές Δημήτρης Παπαγεωργίου (1,87 – 16 ετών), Ίωνας Μάλο (1,87 – 16 ετών), Μαρκελιάν Ντότσι (1,82 – 16 ετών) και Δημήτρης Τζεμανάκης (1,92 – 15 ετών) έπεισαν με την παρουσία τους στα αγωνιστικά τμήματα της υποδομής πως αξίζουν ενεργό ρόλο τόσο στην ομάδα U21όσο και στην ομάδα Ανδρών.

Ευελπιστούμε πως σύντομα τον δρόμο αυτό θα ακολουθήσουν και άλλοι ταλαντούχοι παίκτες που προετοιμάζονται μεθοδικά από το προπονητικό team του οποίου ηγείται ο κος Νίκος Λατρόβαλης.

Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και καλή αγωνιστική σεζόν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Ηλυσιακός – Πανελλήνιος 76-79: Φιλική νίκη για τους «Ολυμπιονίκες» (pics)

Ο Πανελλήνιος νίκησε σε φιλικό τον Ηλυσιακό Οι ομάδες προετοιμάζονται για την έναρξη των π…