Κεντρική Διεθνή Ουίλμπεκιν: «Ήθελα να μιλήσω πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αταμάν»

Ουίλμπεκιν: «Ήθελα να μιλήσω πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αταμάν»

Ουίλμπεκιν

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν ξεκαθάρισε τα πράγματα με τον Εργκίν Αταμάν.

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, πρέπει να σκέφτηκε ο Σκότι Ουίλμπεκιν και θέλησε να έχει μία πρόσωπο με πρόσωπο συζήτηση με τον Εργκίν Αταμάν, προκειμένου να λύσουν την κόντρα που είχε ξεσπάσει στην Εθνική Τουρκίας και την τιμωρία του.

Ο Ουίλμπεκιν δεν συμμετείχε στο Προ-προολυμπιακό τουρνουά με την Εθνική ομάδας της Τουρκίας και αυτό επέφερε ποινή αποκλεισμού πέντε αγωνιστικών σε αυτόν αλλά και στον Σέιν Λάρκιν, ο οποίος επίσης δεν αγωνίστηκε.

Μιλώντας στο τουρκικό Μέσο «S Sport», ο γκαρντ της Φενέρμπχτσε είπε πως έκανε κουβέντα με τον Τούρκο κόουτς στο περιθώριο του τουρνουά «Νίκος Γκάλης» στη Ρόδο.

«Τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα παρουσίασε η Ομοσπονδία. Ήμουν σε επαφή με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας. Μίλησα με όποιον προσπάθησε να με προσεγγίσει, δεν είχα εξαφανιστεί! Απάντησα κάθε φορά που χτύπησε το τηλέφωνό μου. Τους εξήγησα πώς έχει η κατάσταση. Χρειαζόμουν χρόνο για αποκατάσταση. Η κατάσταση ξέφυγε… Ήταν μια άτυχη στιγμή για τις δυο πλευρές. Δεν είναι καλό για την Τουρκία, ούτε για μένα και τον Σέιν Λάρκιν.

Μίλησα στη Ρόδο με τον Αταμάν για όσα είπε για μένα. Ήταν ανακρίβειες. Ήθελα να λύσω το πρόβλημα μαζί του πρόσωπο με πρόσωπο. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος μιλάει δημόσια για τον χαρακτήρα μου. Στο τέλος, συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Αν είμαι υγιής και με καλέσουν, θέλω να παίξω ξανά για την Εθνική Τουρκίας, ήταν οι δηλώσεις του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…