Κεντρική Γυναίκες Νίκη Λευκάδας: Ενίσχυση με Ροντρίγκεζ (pic)

Νίκη Λευκάδας: Ενίσχυση με Ροντρίγκεζ (pic)

angela rodriguez niki lefkadas 1 jpg

Η Νίκη Λευκάδας ανακοίνωσε την απόκτηση της Άντζελα Ροντρίγκεζ

Ακόμη μία παίκτρια, που πέρσι αγωνίστηκε στο Μεξικό, έφερε στην Ελλάδα η Νίκη Λευκάδας. Οι Νησιώτισσες ανακοίνωσαν την απόκτηση της Άντζελα Ροντρίγκεζ, η οποία πέρσι έπαιξε στο Μεξικό με τη φανέλα της Panteras.

Ροντρίγκεζ δεν είναι άγνωστη στο ελληνικό κοινό, καθώς έχει περάσει ξανά από τη χώρα μας για λογαριασμό των Χανίων. Πέρσι, με την Panteras μέτρησε κατά μέσο όρο 15.5 πόντους έχοντας 45.2% στο τρίποντο!

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση της Νίκης Λευκάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Angela Rodriguez !!

Η Angela είναι πολυ έμπειρη guard και δεινή scorer κυρίως έξω από την γραμμή των 3 πόντων. Στην καριέρα της έχει αγωνιστεί στην Ισπανία, στην Γερμανία, στην Ελβετία, στην Πολωνία, στο Μεξικό και στην Ελλάδα. Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου του Wisconsin .

Στην προηγούμενη της ομάδας στο Μεξικό Panteras είχε 15.5 πόντους ανά αγώνα με 45.2% στα τρίποντα!!

Η Angela έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Είμαι πραγματικά ευγνώμων για την ευκαιρία να γίνω μέλος της Νίκης Λευκάδας και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που επιστρέφω στην Ελλάδα! Έχω ακούσει τα καλύτερα για τον σύλλογο από πρώην συμπαίκτριες που έχουν παίξει εκεί, οπότε ανυπομονώ για τη σεζόν!!

Angela welcome to Niki Lefkadas!!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό η Παυλοπούλου

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου είπε αντίο στον Παναθηναϊκό. Η Πηνελόπη Παυλοπούλου ολοκλήρωσε την …