Κεντρική Γ' Εθνική Νίκη Αμαρουσίου: Νέος προπονητής ο Κατσούνης (pic)

Νίκη Αμαρουσίου: Νέος προπονητής ο Κατσούνης (pic)

savvas katsounis niki amarousiou jpg

Τα ηνία της Νίκης Αμαρουσίου στον Σάββα Κατσούνη

Η Νίκη Αμαρουσίου λίγο πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Ο Δημήτρης Ποδαράς δεν πρόλαβε να κάτσει στον πάγκο σε επίσημο παιχνίδι στη Γ΄ Εθνική, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους. Νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Σάββας Κατσούνης, ο οποίος θα καθοδηγήσει την ομάδα τη σεζόν 2023-24.

Αναλυτικά:

«Νέος προπονητής της Νίκης Αμαρουσίου ο Σάββας Κατσούνης

Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σάββα Κατσούνη, ο οποίος θα κοουτσάρει την ομάδα μας στον τρίτο όμιλο της National League 2, άλλοτε Γ’ Εθνικής.

Ο έμπειρος προπονητής έχει δουλέψει μεταξύ άλλων σε ομάδες όπως οι Ζωγράφου, Παγκράτι, Πεντέλη, Χολαργός, Παπάγου, Αετός, Λιβαδειά, Αιγάλεω, Κορωπί και Κρόνος Αγίου Δημητρίου. Πλέον αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Νίκης Αμαρουσίου που έχει ήδη στήσει ένα ικανό ρόστερ ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2023/24.

Ο Σάββας Κατσούνης επισήμανε στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη συμφωνία με τη Νίκη Αμαρουσίου: «Αποδέχτηκα την πρόταση που μου έγινε αφού πρόκειται για ένα νοικοκυρεμένο σωματείο με οικογενειακό κλίμα και σταθερή παρουσία στις Εθνικές κατηγορίες που προσφέρει τις ιδανικές προϋποθέσεις σε κάποιον για να δουλέψει. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ πως μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό αν είμαστε υγιείς. Έχουμε μπροστά μας σχεδόν ένα μήνα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και θα δουλέψουμε σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση».

Όσον αφορά το μπάσκετ που θέλει να παίξει η Νίκη Αμαρουσίου, επισήμανε: «Αυτό που θέλω από τις ομάδες μου είναι να παίζουν γρήγορο μπάσκετ και καλή άμυνα. Θα προσπαθήσω, λοιπόν, να εφαρμόσω κάτι ανάλογο στη Νίκη, λαμβάνοντας υπόψη το ταλέντο και τις ικανότητες των παικτών μας, προκειμένου τα δικά μου “θέλω” να μπουν στην εξίσωση με τα “μπορώ” των παιδιών που έχουμε στο ρόστερ. Γενικώς, η φιλοσοφία μου είναι αυτή… Γρήγορο μπάσκετ και άμυνα. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε μια σκληρή ομάδα που θα διεκδικεί τα πάντα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Εν συνεχεία, είπε: «Ο όμιλός μας είναι αρκετά ισορροπημένος. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που κινούνται στα ίδια επίπεδα. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα είναι πολύ ανταγωνιστικό! Εύχομαι υγεία πάνω απ’ όλα. Να γίνουμε μια ομάδα που θα γουστάρει ο ένας τον άλλον, να περνάμε καλά και να προσπαθούμε κάθε φορά να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, ατομικά και ομαδικά»».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…