Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ MVP o Λαρεντζάκης

MVP o Λαρεντζάκης

Λαρεντζάκης, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Πολυτιμότερος παίκτης του Super Cup ο Λαρεντζάκης.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού του Super Cup. O «Λάρι» του Ολυμπιακού με την ενέργεια και το πάθος του έδωσε στον Ολυμπιακό αυτό που χρειαζόταν για να φτάσει στην πολύ άνετη νίκη επί του Παναθηναϊκού και να κατακτήσει η ομάδα του τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Ο Λαρεντζάκης πέτυχε 20 πόντους με 0/1 δίποντο, 6/7 τρίποντα, 2/2 βολές, 2 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της απονομής ο Λαρεντζάκης είπε:

«Παίζει σημαντικό ρόλο ότι έχουμε τον ίδιο κορμό, είμαστε δύο και τρία χρόνια μαζί. Είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα. Εϊναι μία νίκη και την πανηγυρίζουμε, αλλά έχουμε την επόμενη εβδομάδα και το ματς της Ευρωλίγκας. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτή τη βραδιά, να δουλέψουμε για το επόμενο ματς.

Το πλάνο ήταν να ξεκινήσουμε από την άμυνα, την επαφή και μέσα από τους αυτοματισμούς να λειτουργούμε. Ο φετινός Ολυμπιακός θα είναι πιο σκληρός, θα παίξουμε ομαδικό μπάσκετ να βρίσκουμε φάσεις μέσα από την άμυνα, ο Βεζένκοφ και ο Σλούκας είναι σπουδαίοι παίκτες αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί, πρέπει να προχωρήσουμε.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο Κώστας (Παπανικολάου) είναι πολύ δοτικός και γι’ αυτό έκανε αυτή την ενέργεια και έδωσε το τρόπαιο στον κόουτς. Μπορεί να θέλει να μένει πιο πίσω αλλά η δουλειά που κάνει είναι εξαιρετική και του αξίζει αυτό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Elite League: Στα Άνω Λιόσια το Final 4

Το τριήμερο 17-19 Μαΐου το Final 4 της ΕΟΚ στα Άνω Λιόσια Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα φ…