Κεντρική Basket League Άρης Καστρίτης: «Φτιάξαμε καινούργια ομάδα και θα χρειαστούμε χρόνο»

Καστρίτης: «Φτιάξαμε καινούργια ομάδα και θα χρειαστούμε χρόνο»

Άρης

Στη δημιουργία του ρόστερ και στη νέα προσπάθεια του Άρη αναφέρθηκε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης.

Σήμερα, Τρίτη 26/9 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη MediaDay του Άρη ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα του Άρη στο EuroCup, στη δημιουργία της ομάδας αλλά και στον χρόνο που θα χρειαστούν οι «κιτρινόμαυροι»  για να προετοιμαστούν πλήρως για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας:

Ο προπονητής του Άρη ρωτήθηκε για την επιπλέον κίνηση που αναμένεται για την αντικατάσταση του τραυματία Μάνι Μπέιτς. «Ο Μπέιτς θα κάνει επέμβαση την ερχόμενη εβδομάδα και θα χάσει όλη τη χρονιά. Είναι κρίμα για τον Μάνι και για μας. Είμαστε στην κατεύθυνση αναζήτησης του αντικαταστάτη του. Πρέπει να ξέρουμε ότι η αγορά των ψηλών ήταν εξαιρετικά δύσκολη φέτος. Γι’ αυτό κινηθήκαμε νωρίς φέτος. Δεν ήταν τυχαίο ότι επιλέξαμε να ξεκινήσουμε από τους ψηλούς. Δυστυχώς ήμασταν άτυχοι και τώρα είμαστε στη θέση αναζήτησης του αντικαταστάτη του. Δεν είναι κάτι εύκολο αλλά να ξέρει ο κόσμος ότι σκανάρουμε την αγορά. Φτάσαμε κοντά σε τρεις-τέσσερις περιπτώσεις οι οποίες για κάποιους λόγους χάλασαν. Θέλουμε παίκτη ο οποίος θα είναι μαζί μας επτά – οκτώ μήνες».

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε και στους διαδοχικούς τραυματισμούς οι οποίοι λειτούργησαν αντίθετα του πλάνου προετοιμασίας της ομάδας. «Οι πολλές απουσίες και τραυματισμοί δεν ευνόησαν στο να γίνει η δουλειά έτσι όπως θέλαμε. Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, δεν έχω παράπονο κι αυτό μας δίνει τη βεβαιότητα ότι η χρονιά θα κυλήσει όπως θέλουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…