Κεντρική Basket League Καρδίτσα Ιαπωνική Καρδίτσα: Αντιστροφή της έδρας στα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια

Καρδίτσα: Αντιστροφή της έδρας στα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια

KLEISTO KATASTROFI ENA jpg e1694120887767 webp

 Αντιστρόφη έδρας στον πρώτο γύρο της Basket League για την Καρδίτσα.

Οι ανείπωτες καταστροφές στην Καρδίτσα από την κακοκαιρία «Daniel» δεν επιτρέπουν στην ομάδα να διεξάγει τα εντός παιχνίδια στην έδρας της. Το γήπεδο «Αντώνης Μπουρουσης» υπέστη ολέθριες ζημιές, ο ΑΣΚ με ανακοίνωση του γνωστοποίησε πως  αποδέχτηκε την πρόταση που του πρότεινε ο ΕΣΑΚΕ, για την αντιστροφή της έδρας στα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ομάδα της Καρδίτσας:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΕΣΑΚΕ και όλες τις ΚΑΕ της Basket League για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, για την προσαρμογή του προγράμματος της Basket League. Συγκεκριμένα, με δεδομένες τις ζημιές που υπάρχουν στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», ο ΑΣΚ αιτήθηκε και ο ΕΣΑΚΕ το αποδέχθηκε αμέσως, την αντιστροφή της έδρας στα πρώτα εντός έδρας
παιχνίδια της ομάδας μας για το πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι μετά και την κλήρωση της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου, ο ΑΣΚ θα δώσει εκτός έδρας τους αγώνες που σύμφωνα με το πρόγραμμα ήταν εντός έδρας, μέχρις ότου αποκατασταθούν όλες οι ζημιές στο κλειστό γυμναστήριο. Επομένως, σε όσους αγώνες θα υπάρξει αντιστροφή της έδρας, θα γίνουν στην Καρδίτσα στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Ευελπιστούμε ότι το κλειστό μας γυμναστήριο θα αποκαταστήσει τη λειτουργία του το συντομότερο δυνατό,
προκειμένου η ομάδα όσο το δυνατόν νωρίτερα να αγωνίζεται μαζί και δίπλα με τον καλύτερο συμπαίκτη της, το φίλαθλο κόσμο της ομάδας. Η αντιστροφή της έδρας στα πρώτα εντός έδρας μας, αποτελεί αναμφίβολα μια σημαντική αγωνιστική αλλά και οικονομική επιβάρυνση για την ομάδα μας, όμως η επιλογή αυτή ήταν η μόνη λύση που εξασφαλίζει ότι:

Α. Όλοι οι εντός έδρας αγώνες του Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ θα πραγματοποιηθούν κανονικά στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», σε συνθήκες ασφάλειας, άνεσης και πλήρους λειτουργίας του κλειστού, μαζί και δίπλα με τους φιλάθλους μας.

Β. Δεν θίγεται το δικαίωμα των φιλάθλων, να βρεθούν δίπλα στην ομάδα σε ΟΛΟΥΣ τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος, είτε έχουν ήδη προμηθευτεί κάρτα διαρκείας, είτε θα την προμηθευτούν το επόμενο διάστημα. Όλοι οι εντός έδρας αγώνες (που φέτος μάλιστα είναι περισσότεροι λόγω της αλλαγής του συστήματος διεξαγωγής) θα γίνουν στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας «Γιάννης Μπουρούσης» . Με την
ευκαιρία, καλούμε τους φιλάθλους μας που έχουν τη δυνατότητα, να στηρίξουν την ομάδα έμπρακτα με μια κάρτα διαρκείας, ειδικά αυτή την κρίσιμη περίοδο.

Γ. Όλες οι χορηγικές συμφωνίες που έχουν καταρτισθεί ή θα καταρτισθούν ισχύουν στο ακέραιο, επομένως όλες οι παροχές προς τις χορηγούς εταιρείες και οι τρόποι προβολής θα τηρηθούν, δίχως καμία αλλαγή.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Καρδίτσα Ιαπωνική

Δειτε επισης

BCL: Αυτές είναι οι 4+1 ελληνικές ομάδες

Με τέσσερις ομάδες στους ομίλους του BCL της νέας σεζόν η Ελλάδα. Η FIBA με ανακοίνωση της…