Κεντρική Γ' Εθνική Εθνικός Λαγυνών: Ανακοίνωσε Δημήτρη Σαμαρά (pic)

Εθνικός Λαγυνών: Ανακοίνωσε Δημήτρη Σαμαρά (pic)

dimitris samaras ethnikos lagynwn jpg

Παίκτης του Εθνικού Λαγυνών ο Δημήτρης Σαμαράς

Ο Εθνικός Λαγυνών συνεχίζει την ενίσχυση του ενόψει της νέας σεζόν και προχώρησε στην απόκτηση του Δημήτρη Σαμαρά. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής έχει καταγράψει πολλά χιλιόμετρα στις Εθνικές Κατηγορίες και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα.

Πέρσι, βρέθηκε στην Α’ ΕΚΑΣΘ, όπου αγωνίστηκε με τον Δημόκριτο και ήταν 3ος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Ο Εθνικός Λαγυνών ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον Δημήτρη Σαμαρά Samaras Dimitris για την αγωνιστική σεζόν 2023//24.

Ο 33 χρόνος αγωνίζεται στις θέσεις shooting guard και small forward. Ο Δημήτρης ξεκίνησε το μπάσκετ στις Ακαδημίες του Άρη. Έπαιξε στο παιδικό και το εφηβικό των κίτρινων. Το 2009 ήταν αρχηγός και πρώτος σκόρερ της εφηβικής ομάδας του Άρη που κατέκτησε αήττητη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στην επαγγελματική ομάδα του Άρη σε επίσημο παιχνίδι έπαιξε μια φορά στο 1o Nick Galis Cup στον τελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μοσχας. Στην Α2 έπαιξε 2 χρονιές με τον Φίλιππο Βέροιας και 1 χρονιά με τον Ερμή Λαγκαδά. Στην Β Εθνική έπαιξε σε Αναγέννηση Φλόγας, Ηρακλή (την χρονιά της ανόδου στην Α2) και Στρατώνι ( 3 χρόνια). Στην Γ Εθνική έπαιξε μια χρονιά στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και μια χρονιά στους Ίκαρους Γιαννιτσών βγαίνοντας 7ος σκορερ και 3ος με 60 τρίποντα στην Γ Εθνική! Την περσινή χρονιάαγωνίστηκε στον Δημόκριτο στην Α ΕΚΑΣΘ βγαίνοντας 3ος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 492 πόντους και 2ος στα τρίποντα με 107.

Ο Δημήτρης Σαμαράς δήλωσε το εξής: “Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή που φέτος θα είμαι μέλος της οικογένειας του Εθνικού Λαγυνών και θα προσπαθήσω να συμβάλλω τα μέγιστα ωστέ η ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Σημαντικό ρόλο στη απόφαση μου έπαιξε ο coach Καραγιαννίδης ο οποίος ήταν ο πρώτος προπονητής στην μπασκετική μου διαδρομή με εμπιστεύτηκε και με καθιέρωσε στις επαγγελματικές κατηγορίες αλλά και ο προέδρος κ.Καρασαββίδης ο οποίος από την πρωτη στιγμή μου έδειξε έμπρακτα το ενδιάφερον του για να έρθω στην όμαδα και θα δωσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να τους δικαιώσω για την επιλογή τους. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και ο κόσμος των Λαγυνών να αγκαλιάσει την προσπάθεια και να γεμίσει το γήπεδο ωστέ να μας βοηθήσει και αυτός να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Ευχόμαστε στον Δημήτρη Σαμαρά καλή αρχή με υγεία και πολλές επιτυχίες εντός και εκτός παρκέ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…