Κεντρική Γυναίκες Ελευθερία Μοσχάτου: «Πρόβα τζενεραλε» κόντρα στον Ολυμπιακό

Ελευθερία Μοσχάτου: «Πρόβα τζενεραλε» κόντρα στον Ολυμπιακό

Natskou

Σπουδαία ήταν η εμφάνιση της Ελευθερίας Μοσχάτου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μετά τα χαρμόσυνα νέα, καθώς η Ελευθερία πήρε άδεια από την FIBA να χρησιμοποιήσει στην ρεβάνς με την Κλούζ την δική της έδρα στο Μοσχάτο, βρέθηκα εκεί σήμερα το μεσημέρι.
Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ και άτομα που παίζουν βόλεϊ
Πρόβα τζενεραλε τής ομάδας κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό ενόψει του πρώτου προκριματικού αγώνα με την Κλούζ σέ μία εβδομάδα ακριβώς.
Η Ελευθερία παίζοντας πρώτη φορά πλήρης μιας και ενσωματώθηκε στην ομάδα η δεύτερη Αμερικανίδα, έδειξε έτοιμη για την δοκιμασία που την περιμένει.
Ο Ολυμπιακός δουλεύει πράγματα αφού αργεί ακόμα το πρώτο επίσημο ματς, Σήμερα αγωνίστηκε χωρίς τις Χριστινάκη, Μόρισον και Διελα.
Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα και άτομα που παίζουν μπάσκετ
Η Κατερίνα Χατζηδάκη πρέπει να είναι ικανοποιημένη με την προετοιμασία και την προσπάθεια των κοριτσιών. Έπαιξε φιλικά στην Τουρκία, στο τουρνουά των Μελισσίων, σήμερα με τον Ολυμπιακό και η εικόνα είναι οπωσδήποτε καλή για την εποχή.
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ και κείμενο
Να ευχηθούμε στην Ελευθερία Μοσχάτου καλή επιτυχία και στον πρώτο επίσημο Ευρωπαϊκό αγώνα στο ιστορικό κλειστό τής οδού Μιαούλη να σφραγίσει την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία τής πόλης και τής ομάδας στούς ομίλους του Eurocup women!
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ, άτομα που παίζουν βόλεϊ και κείμενο
Να θυμίσουμε ότι εφόσον προκριθεί θα είναι η τέταρτη ομάδα στον δύσκολο όμιλο μαζί με την Γαλλική Καρόλο, την Ισπανική Κάντιλασέου και την Μπρνο από την Τσεχία.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σλούκα και Χουάντσο απέναντι στον Προμηθέα

Χωρίς Σλούκα και Χουάντσο κόντρα στον Προμηθέα. Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα που υπάρχο…