Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Δέδας: «Όλοι αγαπούν τώρα τον Ουόκαπ»

Δέδας: «Όλοι αγαπούν τώρα τον Ουόκαπ»

δεδας τομας 1 jpg

Τι είπε ο Δέδας.

«Δεν θυμάμαι να ήμουν σε παιχνίδι όπου μια ομάδα βάζει 12/16 τρίποντα ένα ημίχρονο. Δεν σημαίνει ότι η Λιθουανία δεν έχει καλούς σουτέρ. Έχει σουτέρ, και τα περισσότερα σουτ, αν όχι όλα, ήταν από ανοιχτές καταστάσεις. Ωστόσο, το 12/16 είναι απίστευτος αριθμός, σκοτώνει ψυχολογικά τον αντίπαλο.

Η άμυνα πάνω στον Γουόκαπ άλλαξε μετά το ημίχρονο. Ήταν επίσης μια καλή απόφαση για τη Λιθουανία, καθώς πήγαιναν κάτω από τα σκριν. Σούταρε πολλά τρίποντα και ξεφορτώθηκαν το αρχικό τους σχέδιο», είπε αρχικά.

Και συνέχισε απαντώντας για τον Τόμας Γουόκαπ, τόνισε:

«Όταν όλοι βλέπουν πώς παίζει ο Γουόκαπ τώρα, όλοι τον αγαπούν. Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Όταν ανακοινώθηκε η πιθανή πολιτογράφηση του, ήταν περίεργο στην αρχή γιατί είχε παίξει μόνο για λίγο στην Ελλάδα. Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς λειτουργεί η πολιτογράφηση, αν ο παίκτης πρέπει να παίξει για μια συγκεκριμένη περίοδο στη χώρα ή όχι.

Ο κόσμος στην Ελλάδα ήταν επιφυλακτικός με την κίνηση και είπε ότι έγινε μόνο για να κερδίσει την ιδιότητα του εγχώριου παίκτη ο Ολυμπιακός. Πρέπει να συμφωνήσουμε, ωστόσο, ότι ο Γουόκαπ ήταν ο καλύτερος παίκτης στο ελληνικό ρόστερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…