Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Δάφνη – Εθνικός: Ντροπιαστικές εικόνες – Χτυπήθηκε γυναίκα φίλαθλος του Εθνικού (pic)

Δάφνη – Εθνικός: Ντροπιαστικές εικόνες – Χτυπήθηκε γυναίκα φίλαθλος του Εθνικού (pic)

374232627 808585417720716 3102451451904065280 n jpg

Άνανδρη επίθεση κατά γυναίκας φιλάθλου του Εθνικού από οπαδούς στο «κλειστό Μιχάλης Μουρούτσος». Οπαδοί έκαναν ντου και στο παρκέ και ένας εξ αυτών κρατούσε ένα μεγάλο κοντάρι και κινήθηκε προς την αποστολή του Εθνικού!

Αποτροπιασμό προκαλούν όσα συνέβησαν στο κλειστό γήπεδο «Μιχάλης Μουρούτσος» στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Δάφνης με τον Εθνικό. Οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας έκαναν «ντου» στο παρκέ και κινήθηκαν κατά της αποστολής των φιλοξενουμένων, ενώ ένας άνανδρος επιτέθηκε σε γυναίκα φίλο της ομάδας του Πειραιά την οποία μάλιστα και τραυμάτισε.

Όλα ξεκίνησαν στο φινάλε του αγώνα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρξε μία μίνι ένταση μεταξύ των παικτών και σε εκείνο το σημείο βρήκαν την αφορμή κάποιοι θερμόαιμοι για να μπουν στο παρκέ και να επιτεθούν στα μέλη του Εθνικού. Χαρακτηριστικό είναι ότι ένας εξ αυτών κρατούσε και ένα μεγάλο κοντάρι και κινήθηκε απειλητικά προς τους παίκτες και το σταφ του Εθνικού.

Παράλληλα, ένας άνανδρος επιτέθηκε αρχικά λεκτικά και τη συνέχεια χειροδίκησε κατά γυναίκας φίλου του Εθνικού. Η γυναίκα, όπως θα δείτε και στη σχετική φωτογραφία που ανήρτησε ο Εθνικός, τραυματίστηκε και χρειάστηκε να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η αστυνομία, που επενέβητε καθυστερημένα, δεν κατάφερε να συλλάβει τον δράση, ο οποίος διέφυγε με το αυτοκίνητο του.

Η αστυνομία προέβη σε μία προσαγωγή οπαδού, ο οποίος ήταν και αυτός που κρατούσε το μακρύ αντικείμενο κατά το «ντου» στο παρκέ. Η αποστολή του Εθνικού χρειάστηκε να μείνει σχεδόν μια ώρα στα αποδυτήρια, προκειμένου να μπορέσει να αποχωρήσει με ασφάλεια κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …