Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Αλλαγές σε αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας

Αλλαγές σε αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας

karampelas aenk jpg

Αλλαγές σε γήπεδα, ημέρες και ώρες

Τρεις αλλαγές σε παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Σε ένα παιχνίδι υπήρξε αλλαγή ημέρας, στο άλλο αλλαγή ώρας και στο τρίτο αλλαγή γηπέδου.

Αναλυτικά:

*Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΟ Λεύκιππος Ξάνθης – ΑΕ Ν. Κηφισιάς για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, αντί της 30/09/2023 και ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 01/10/23 και ώρα 13.00 στο Κλειστό γυμναστήριο «Φ. Αμοιρίδης».

*Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΣ Βίκος Ιωαννίνων – ΑΠΑΣ Νάξου Τα Φανάρια της 30/09/2023 για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 15.00 στο Νέο Κλειστό γυμναστήριο Ιωαννίνων.

*Ο αγώνας ΓΣ Ηλιούπολης – Τρίκαλα Basket της 30/09/2023 για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, αντί ώρας 15.30 και του κλειστού γυμναστηρίου ΝΗΑΡ ΗΣΤ, θα διεξαχθεί ώρα 17.15 στο Κλειστό γυμναστήριο Υμηττού (Πυρκάλ)..

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…