Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Αγγελόπουλοι: «Η κίνηση του Παπανικολάου στον Μπαρτζώκα δείχνει σεβασμό»

Αγγελόπουλοι: «Η κίνηση του Παπανικολάου στον Μπαρτζώκα δείχνει σεβασμό»

super cup olympiacos tropaio rodos jpg

Στον σεβασμό που υπάρχει στην ομάδα αναφέρθηκαν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού.

Οι προέδροι του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Αγγελόπουλος και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ για την κατάκτηση του Super Cup από τους «ερυθρόλευκους» αλλά και τον σεβασμό που υπάρχει εντός του οργανισμού.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού:

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ιδανική αρχή σε μία νέα σεζόν, ξεκινάμε όπως τελειώσαμε πέρυσι. Μεγαλύτερη αξία ο τίτλος και η εμφάνιση και η νίκη απέναντι σε έναν ενισχυμένο Παναθηναϊκό και πολύ διαφορετικό από πέρυσι.

Νομίζω ότι υπήρχε μεγάλο πάθος από όλα τα παιδιά και πολύ υψηλό κίνητρο, στο πρώτο μέρος γράψαμε ιστορία, τα είδατε, δεν ξέρω πόσα ιστορικά ρεκόρ κάναμε που δεν έχουν ξανασυμβεί, όταν τα κάνεις απέναντι στον Παναθηναϊκό έχουν μεγαλύτερη αξία.

Με την κίνησή τους να δώσουν στον Μπαρτζώκα να σηκώσει πρώτος το τρόπαιο δείχνει πόσο σέβονται τον προπονητή, αν δεν υπάρχει σεβασμός στον προπονητή δεν υπάρχει ομάδα. Να πετύχουμε τους στόχους μας, δεν έχεις συμβόλαιο με την επιτυχία, η ομάδα δίνει το παν και θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση ούτε τέτοια διαφορά, η ομάδα μπήκε αποφασισμένη, διαβασμένη, η ομάδα μας έχει τον ίδιο κορμό, είναι ενισχυμένη στις θέσεις των παικτών που αποχώρησαν και θα πάμε και φέτος λίγο καλύτερα.

Το ότι ο Παπανικολάου άφησε τον προπονητή να σηκώσει πρώτος το τρόπαιο δείχνει πόσο ομάδα είμαστε, πόσο οι παίκτες πιστεύουν τον προπονητή, τον ρόλο, και στους ρόλους που ο προπονητής βάζει σε κάθε παίκτη, δείχνει πόσο τον σέβονται.

Στόχος οι τίτλοι στην Ελλάδα και το Final Four για να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζαμε τα προηγούμενα χρόνια. Αφιερώνω τον τίτλο στην ομάδα, στους παίκτες».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θα δώσουμε το 100% στο επόμενο»

Στον τρόπο που διαχειρίστηκε η ομάδα του το παιχνίδι, στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμ…