Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Τριαντάφυλλος: «Θα επανεξεταστεί αύριο ο Θανάσης»

Τριαντάφυλλος: «Θα επανεξεταστεί αύριο ο Θανάσης»

thanasis antetokounmpo ellada jpg

Στον τραυματισμό του Θανάση Αντετοκούνμπο στάθηκε ο Στέφανος Τριαντάφυλλος.

Ο assisant coah της Εθνικής, Στέφανος Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στην ερχόμενη αναμέτρηση της Ελλάδας κόντρα στη Νέα Ζηλανδία αλλά και  σην κατάσταση του Θανάση Αντετοκούνμπο, σημειώνοντας ότι θα επανεξεταστεί αύριο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο assisant coach της Εθνικής:

«Το τρίποντο είναι το ένα κομμάτι. Έχουν καλούς σουτέρ. Οι τέσσερις από τους πέντε σουτάρουν καλά. Το πρώτο μας μέλημα είναι να ματσάρουμε το physicality της Νέας Ζηλανδίας. Πρέπει να το κάνει η ομάδα, το αν είναι έτοιμη θα φανεί αύριο. Έχουμε επενδύσει σε αυτό από την πρώτη μέρα. Έχουμε την πεποίθηση πως αύριο, επειδή το ματς είναι ειδικών συνθηκών, είναι τελικός.

Μπορούμε να ξεχωρίσουμε τον Ντιλέινι, στη θέση τέσσερα. Δεν είναι το παραδοσιακό που παίζει με μεγάλη άνεση και του δείχνει εμπιστοσύνη ο προπονητής του. Ξεχωρίζουν ακόμα τα τρία πόιντ γκαρντ και ο Λιάφα, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός σουτέρ.

Δεν έχει καμία σχέση το χθεσινό παιχνίδι με το αυριανό. Εμείς ήρθαμε εδώ για να δώσουμε τελικούς. Το παιχνίδι με τις ΗΠΑ δεν ήταν τέτοιο.

Έχει ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς. Θα επανεξεταστεί αύριο. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα. Είναι δεδομένη η επιθυμία του να αγωνιστεί αλλά ακόμη δεν ξέρουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…