Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Ρογκαβόπουλος: «Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά»

Ρογκαβόπουλος: «Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά»

Rogavopoulos

Στην ποιότητα της Εθνικής αναφέρθηκε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Εθνικής από τη Σερβία στην πρεμιέρα του Aegean Ακρόπολις, στάθηκε στην ποιότητα της ομάδας τονίζοντας πως θέλουν να φτάσουν ψηλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, σήμερα έλειπε ο αρχηγός μας έχουμε κάποιες απουσίες αλλά θα βρούμε τον δρόμο μας. Σίγουρα μπορώ να παίξω αρκετά καλύτερα και στην άμυνα και στην επίθεση είμαι χαρούμενος που μου δίνει ο κόουτς την ευκαιρία και τον ευχαριστώ παρά πολύ είναι χαρά μου και τιμή μου να βρίσκομαι εδώ. Σίγουρα είναι μια βελτίωση σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Ο κόουτς μας ενθαρρύνει να σουτάρουμε, να έχουμε αυτοπεποίθηση.

Όλα θα πάνε καλά, το πιστεύω. Έχουμε καλούς παίκτες, δουλεύουμε πολύ και όλα θα πάνε καλά. Πρέπει να παίξουμε άμυνα γιατί ονειρευόμαστε να φτάσουμε όσο ψηλά γίνεται, οποίος πάει και λέει ότι δεν θέλει να φτάσει ψηλά να μην πάει καθόλου εμείς θέλουμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Όπως είπα έχουμε εξαιρετικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, τα παιδιά έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο. Χαίρομαι που είμαι συμπαίκτης τους και το ευχαριστιέμαι που είμαι στο γήπεδο μαζί τους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…