Κεντρική Elite League Ψυχικό: Έφερε από την Ιταλία τον Φράγκο (pic)

Ψυχικό: Έφερε από την Ιταλία τον Φράγκο (pic)

dimosthenis fragkos varese jpg

Από την Ιταλία και τη Βαρέζε στην Ελλάδα και το Ψυχικό ο Δημοσθένης Φράγκος

Το Ψυχικό συνεχίζει την ενίσχυση του ενόψει της νέας σεζόν και προχώρησε μία μεταγραφή με παρόν και μέλλον. Συγκεκριμένα, η ομάδα των Βορείων Προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου Δημοσθένη Φράγκου, ο οποίος μεγάλωσε και έμαθε τα μυστικά του μπάσκετ στην Ιταλία.

Ο Φράγκος αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ και ανδρώθηκε μπασκετικά στην Ιταλία. Ξεκίνησε το μπάσκετ στις Ακαδημίες της Βαρέζε, με την οποία μάλιστα κατέγραψε και συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας.

Αναλυτικά:

«Η Α.Ε.Ψυχικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Δημοσθένη Φράγκο και τον καλωσορίζει στην «οικογένεια» της.

Ο Δημοσθένης Φράγκος είναι γεννημένος στις 28/02/2005 στη Λομβαρδία της Ιταλίας, από Ελληνοϊταλό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Έχει ύψος 1.97, αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ και μπασκετικά ανδρώθηκε στην Ιταλία στις ακαδημίες της ιστορικής Varese, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής Ιταλίας με την U18 την σεζόν 2021-22.

Την ίδια σεζόν μάλιστα είχε παρουσία με την πρώτη ομάδα, στους αγώνες με Terieste και Sasari στο πρωτάθλημα της LEGABASKET SERIE A.

Δημοσθένη καλώς ήρθες!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Το πρόγραμμα του Final four

Το πλήρες πρόγραμμα του final four της Elite League. Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα φιλοξε…