Κεντρική Β' Εθνική Πρωτέας Γρεβενών: Επέστρεψε ο Πενλίδης (pic)

Πρωτέας Γρεβενών: Επέστρεψε ο Πενλίδης (pic)

tasos penlidis proteas grevenwn jpg

Ο Πρωτέας Γρεβενών έκανε δικό του τον Πενλίδη

Ο Πρωτέας Γρεβενών ανακοίνωσε ακόμη μία επιστροφή παίκτη στο ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, προχώρησε στην απόκτηση του Τάσου Πενλίδη, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Αρίωνα Ξάνθης.

Ο 24χρονος αποτελεί προϊόν της Ακαδημίας του Πρωτέα Γρεβενών, με τον οποίο έχει αγωνιστεί μάλιστα στην ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Αναλυτικά:

«ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΠΕΝΛΙΔΗΣ ΣΤΟΝ Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Η Διοίκηση του Φ.Ο ‘’ ΠΡΩΤΕΑΣ ‘’ ΓΡΕΒΕΝΩΝ , με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επιστροφή του Τάσου Πενλίδη, στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα.

Ο 24χρονος guard έχει ύψος 1,89μ και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ στις ακαδημίες του Πρωτέα σε ηλικία 7 ετών.

Στέφθηκε Πρωταθλητής Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ το 2014-2015 και Πρωταθλητής Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ το 2015-2016 ,ενώ αγωνίστηκε με την ανδρική ομάδα στην Γ΄ Εθνική την περίοδο 2016-17.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά: Ιππότες Χαριλάου (2017-18, Ε.ΚΑ.Σ.Θ.), Ασπίδα Ξάνθης (2018-19, Γ Εθνική) , Άθλος Ξάνθης (2019-21, Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.), Αρίων Ξάνθης (2021-23, Γ΄ Εθνική).

Καλωσορίζουμε τον Τάσο και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά και μέσα από το σύλλογο μας να εκπληρώσει όλες του τις φιλοδοξίες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Χολαργός – Δάφνη Δαφνίου 71-68

Στη National League 1 ανέβηκε ο Χολαργός. Τρείς ανόδους σε ισάριθμα πρωταθλήματα για τον Χ…