Κεντρική Elite League Πανερυθραϊκός: Ανακοίνωσε Θεοδώρου (pic)

Πανερυθραϊκός: Ανακοίνωσε Θεοδώρου (pic)

ilias theodorou panerythraikos jpg

Από το Μαρούσι στον Πανερυθραϊκό

Ο Πανερυθραϊκός προχώρησε σ΄ακόμη μία σημαντική κίνηση ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα του κόουτς Χουχουλή ανακοίνωσε την απόκτηση του Ηλία Θεοδώρου, ο οποίος πέρσι στέφθηκε πρωταθλητής με το Μαρούσι και πανηγύρισε την άνοδο για τη Basket League.

Ο 28χρονος καλαθοσφαιριστής μέτρησε κατά μέσο όρο πέρσι 8.8 πόντους και 5.6 ριμπάουντ.

Αναλυτικά:

«Ενίσχυση στην φρόντ λάιν μας

Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Ηλία Θεοδώρου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο 28χρονος ψηλός (4-5, 2.05), που την περασμένη αγωνιστική περίοδο κέρδισε το πρωτάθλημα της Elite League και, φυσικά, την άνοδο στην Basket League ως αθλητής του Αμαρουσίου, έρχεται για να ενισχύσει τη ρακέτα της ομάδας μας για τη σεζόν, που πλησιάζει.

Ο Ηλίας πραγματοποίησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα σε Παναθηναϊκό και Ηλυσιακό, ενώ θήτευσε και στο κολλέγιο του University of the Pacific. Η επιστροφή του στην Ελλάδα τον έφερε αρχικά στον Χολαργό, για να αγωνιστεί ύστερα για μια διετία στο Ψυχικό και ακόμη μία στον Τρίτωνα, προτού πέρυσι φορέσει την φανέλα του Αμαρουσίου, με το οποίο στην πορεία για την άνοδο σημείωσε κατά μέσο όρο 8.8 πόντους με 5.6 ριμπάουντ, σε 22:20 λεπτά συμμετοχής.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Πανερυθραϊκού, ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της οικογένειας του Πανερυθραϊκού και ευχαριστώ τη διοίκηση και τον κόουτς Χουχουλή για την ευκαιρία, που μου προσφέρουν. Ανυπομονώ για μια χρονιά γεμάτη μπάσκετ, συγκινήσεις και ανταγωνισμό. Περιμένω όλους τους φίλους της ομάδας να γεμίζουν το γήπεδο και να μας δώσουν την ώθηση που θα χρειαστούμε για να πρωταγωνιστήσουμε στο άκρως αμφίρροπο πρωτάθλημα της Elite League».

Καλωσορίζουμε τον Ηλία στη μεγάλη μας οικογένεια και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Πανερυθραϊκού».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Χάλαρης (pic)

Ο Στέλιος Χάλαρης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού Ο Στέλιος Χάλαρης στάθηκε άτυχος στα τελευτ…