Κεντρική Elite League Μύκονος: Ο πρώτος μη κοινωτικός παίκτης στην ιστορία της (pic)

Μύκονος: Ο πρώτος μη κοινωτικός παίκτης στην ιστορία της (pic)

georgie pacheco ortiz mykonos jpg

Παίκτης της Μυκόνου ο Georgie Pacheco-Ortiz

Η Μύκονος μετά την άνοδο της στην Elite League προχωράει τον σχεδιασμό της για να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο καλή. Οι Νησιώτες προχώρησαν στην απόκτηση του πρώτου μη κοινοτικού παίκτη στην ιστορία τους. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσαν την απόκτηση του Georgie Pacheco-Ortiz, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Πέρσι, ο 25χρονος αγωνίστηκε στο Πουέρτο Ρίκο με τη φανέλα της Indios de Mayaguez.

Αναλυτικά:

«Η Μύκονος και η αγαπημένη της μπασκετική ομάδα έχει τη χαρά σήμερα να καλωσορίσει τον πρώτο μη κοινοτικό διεθνή καλαθοσφαιριστή στην ιστορία της για τη φετινή αγωνιστική season 2023/24.

Ο Georgie Pacheco-Ortiz (PG-1,88μ.) στην ηλικία των 25 ετών κάνει το υπερατλαντικό βήμα στην Ευρώπη για την ομάδα μας από το πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο και την Indios de Mayaguez, όπου διέπρεψε έχοντας αγωνιστεί στο NCAA και στο Αμερικανό κολλέγιο Liberty με μεγάλη επιτυχία, καθώς έχει συμμετοχές ως διεθνής στη διάσημη Εθνική Ομάδα της χώρας του.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα υποδεχθούμε τον Georgie στο πρώτο του βήμα στην Ευρώπη και μαζί να πορευτούμε στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό φέτος πρωτάθλημα της Elite League.

Bienvenido!!!

Προχωράμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τρίκαλα Basket – Νήαρ Ηστ 66-64

Προστάτεψαν την έδρα τους τα Τρίκαλα. Σε μία συναρπαστική αναμέτρηση, τα Τρίκαλα Basket νί…