Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Μελίσσια: «Βόμβα» μεγατόνων με Μαυροειδή (pic)

Μελίσσια: «Βόμβα» μεγατόνων με Μαυροειδή (pic)

dimitris mavroeidis melissia jpg

Αλλάζουν τις ισορροπίες τα Μελίσσια με την απόκτηση του Μαυροειδή

Τα Μελίσσια πυροδότησαν μία από τις «βόμβες» του καλοκαιριού, καθώς ανακοίνωσαν την απόκτηση του Δημήτρη Μαυροειδή. Ο ΚΑΟΜ έβαλε στη φαρέτρα του έναν παίκτη, που έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και όπως είναι φυσικό αλλάζει τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής αποφάσισε μετά τη φετινή σεζόν να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και μάλιστα είχε ανακοινώσει και την απόσυρση του. Τελικά, ο Έλληνας σέντερ αποφάσισε να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ, αλλά αυτή τη φορά μακριά από τις Εθνικές Κατηγορίες.

Τα Μελίσσια με συντονισμένες κινήσεις απέσπασαν την υπογραφή του και πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού.

Αναλυτικά:

«Κίνηση ματ με Μαυροειδή

Ο ΚΑΟ Μελισσίων έχει την τιμή να υποδεχθεί έναν γεννημένο πρωταθλητή στην «οικογένειά» του και ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Μαυροειδή. Ο Δημήτρης (38 ετών, 212εκ, Center) που έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν μεταξύ άλλων σε Πανιώνιο, Μαρούσι, Bilbao, Ολυμπιακό (κατάκτηση Euroleague 2013), AEK (κατάκτηση BCL 2018), στην οποία υπήρξε και αρχηγός κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, έρχεται να πλαισιώσει τα νέα παιδιά της ομάδας μας με την πολύτιμη εμπειρία του, αλλά και να προσθέσει δύναμη και ποιότητα μέσα στη ρακέτα με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του. Η χαρά μας είναι διπλή καθώς πέραν της μπασκετικής του αξίας, ο Δημήτρης είναι πρωτίστως εξαιρετικός χαρακτήρας. Δημήτρη καλώς όρισες στην «οικογένεια» των Μελισσίων και σου ευχόμαστε μια αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…