Κεντρική Β' Εθνική Μακεδονικός: Διπλή μεταγραφική ενίσχυση

Μακεδονικός: Διπλή μεταγραφική ενίσχυση

WELCOME 1500x900 5 jpg

Ο Μακεδονικός ανακοίνωσε δύο μεταγραφές

Ο Μακεδονικός προχωράει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν και ολοκλήρωσε ακόμη δύο μεταγραφικές κινήσεις. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την απόκτηση τόσο του Κώστα Τσιρογιάννη, όσο και του Κώστα Γκατζιούρα. Ο πρώτος προέρχεται από τη ΧΑΝΘ, ενώ ο δεύτερος αγωνίστηκε πέρσι στην Elite League με την Ελευθερούπολη.

Η ανακοίνωση για Τσιρογιάννη:

«Η διοίκηση του ΑΣ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Κώστα Τσιρογιάννη!

Ο 23χρονος (06/03/2000) γκαρντ θεωρήθηκε από μικρή ηλικία ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του στο ελληνικό μπάσκετ! Ως παίκτης όλων των τμημάτων υποδομών του Πιερικού Αρχέλαου, ως και την ομάδα ανδρών, στελέχωσε όλες τις μικρές Εθνικές Ομάδες. Μάλιστα, ήταν αρχηγός τον Παμπαίδων στο τουρνουά Φιλίας στην Ιταλία το 2015, ενώ συμμετείχε με το τμήμα Εφήβων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2018 στην Λετονία!

Ξεχωρίζοντας στους άνδρες του Πιερικού Αρχελάου (Β Εθνική), προκάλεσε το ενδιαφέρον του Ερμή Λαγκαδά που τον απέκτησε (Β Εθνική). Την σεζόν 2019/20 έκανε το βήμα στην Α2 με το Ανατόλια, ενώ από τα μισά της σεζόν ανέβηκε ακόμη ένα σκαλί, φορώντας τη φανέλα της Λάρισας στην Α1, μέχρι και την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας της covid-19!

Την επόμενη σεζόν μετακινήθηκε στον Άρη, ενώ από το 2021 αγωνίζεται στην Β Εθνική, αρχικά με τον ΑΟΚ Χανιά και, πέρυσι, με τη φανέλα της ΧΑΝΘ.

Ο Τσιρογιάννης ήταν παρών και συμμετείχε κανονικά στην πρώτη προπόνηση του Μκαεδονικού, με την οποία ξεκίνησε η θερινή προετοιμασία το βράδυ της Πέμπτης (24/08).

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Κώστα στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

Η ανακοίνωση για Γκατζιούρα:

«Η διοίκηση του ΑΣ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Κώστα Γκατζιούρα!

Ο 19χρονος (24/05/2004) shooting guard και small forward προέρχεται από το πρωτάθλημα της Α2 όπου συμμετείχε με την ομάδα του ΓΣ Ελευθερούπολης. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τη Νέα Ραιδεστό, ενώ εκπαιδεύτηκε σε Μαντουλίδη και ΠΑΟΚ, φορώντας τη φανέλα του Δικεφάλου ως την U18. Ενδιάμεσα, είχε πάρει το βάπτισμα του πυρός στο μπάσκετ ανδρών με τον ΚΑΟ Χαλκιδικής, στην Β Εθνική.

Ως έφηβος, ο Γκατζιούρας συμμετείχε στα κλιμάκια Παίδων και Εφήβων της βορείου Ελλάδος.

Ο Γκατζιούρας ήταν παρών και συμμετείχε κανονικά στην πρώτη προπόνηση του Μκαεδονικού, με την οποία ξεκίνησε η θερινή προετοιμασία το βράδυ της Πέμπτης (24/08).

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Κώστα στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Ξεκινούν οι τελικοί σε 2ο και 3ο όμιλο

Αυλαία στους τελικούς σε 2ο και 3ο όμιλο της National League 1. Η αυλαία της Δ’ φάση…