Κεντρική Elite League Ηρακλής: Νέο ξεκίνημα με Γιαπλέ στον πάγκο

Ηρακλής: Νέο ξεκίνημα με Γιαπλέ στον πάγκο

thanasis giaples iraklis jpg webp

Στο «τιμόνι» του Ηρακλή ο Θανάσης Γιαπλές

Ο Ηρακλής ήταν ανενεργός μέχρι σήμερα και δεν είχε ανακοινώσει καμία κίνηση ενόψει της νέας σεζόν. Ο Γηραιός σιγά σιγά βάζει μπρος και ανακοίνωσε τον νέο προπονητή του. Συγκεκριμένα, στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα καθίσει ο Θανάσης Γιαπλές.

Ο έμπειρος τεχνικός θα καθοδηγήσει τον Ηρακλή στο νέο πρωτάθλημα της Elite League. Πέρσι, ο Γιαπλές βρέθηκε στον Παναθηναϊκός ως βοηθός προπονητή του Χρήστου Σερέλη.

Αναλυτικά:

«Ο Θανάσης Γιαπλές στον Ηρακλή

Το τμήμα μπάσκετ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Προπονητή Θανάση Γιαπλέ, ο οποίος αναλαμβάνει την Ανδρική Ομάδα του Συλλόγου.

Γεννημένος το 1969 στη Χαλκίδα ο Κόουτς έχει πλούσια καριέρα σε ομάδες της χώρας μας και του εξωτερικού, μια και ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 90΄, ενώ πέρσι ήταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Χαλκίδα (όπου ξεκίνησε και σαν αθλητής του μπάσκετ και με αυτή κατέκτησε ως προπονητής το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 2000), Λαμία (Α2), Τρίκαλα, Ρέθυμνο (Α1, όπου κατέκτησε την 4η θέση), καθώς και στην Αλ Ραγιάν του Κατάρ, με την οποία κατέκτησε νταμπλ, έχοντας συνοδοιπόρο στον πάγκο τον Στέργιο Κουφό.

Συνέχισε στη Χαλκίδα, μετά στο πλευρό του Βαγγέλη Αγγέλου στον Προμηθέα Πάτρας, στον Απόλλωνα Πάτρας (Α2), στον Ήφαιστο Λήμνου ως συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου, στην τουρκική Μπαχτσεσεχίρ και μετά στον Παναθηναϊκό ως και φέτος.

Κόουτς, καλώς ήλθες στον μεγαλύτερο Σύλλογο και καλή δύναμη!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ρεμεντέλας: «Ορκιστήκαμε ότι θα μπούμε στο γήπεδο σαν καμικάζι»

Στη σειρά με τον Έσπερο Λαμίας αναφέρθηκε ο Γιώργος Ρεμεντέλας. Το Ψυχικό πήρε τη νίκη απέ…