Κεντρική Elite League Ηρακλής: Επέστρεψε ο Σοκ (pic)

Ηρακλής: Επέστρεψε ο Σοκ (pic)

sten sok iraklis jpg

Ξανά στο Ιβανώφειο ο Στεν Σοκ

Ο Ηρακλής βάζει μπρος τις μηχανές του σιγά σιγά και ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφή. Συγκεκριμένα, ο Γηραιός προχώρησε στην απόκτηση του Στεν Σοκ, ο οποίος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Γηραιού.

Ο 33χρονος γκαρντ έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στον Ηρακλή, ενώ πέρσι βρέθηκε ξανά στην Elite League με την Ελευθερούπολη, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 7.6 πόντους και 7.0 ασίστ.

Αναλυτικά:

«Καλώς να έρθεις και πάλι, Στεν Σοκ

Το Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον διεθνή γκαρντ Στεν Σοκ (33, 1.84), τον οποίο καλωσορίζει και πάλι στο Ιβανώφειο. Ο Στεν επιστρέφει στην Ομάδα μας μετά την περίοδο 2018-2019, όταν και είχε βοηθήσει τα μέγιστα για την επιστροφή μας στην φυσική μας θέση, στη Basket League.

Η πλούσια καριέρα του στα Ελληνικά και στα Ευρωπαϊκά γήπεδα δε χρειάζεται ιδιαίτερης υπενθύμισης: κάτοχος Ελληνικής υπηκοότητας, διεθνής με την Εθνική ομάδα της Εσθονίας από έφηβος μέχρι πρότινος, κυπελλούχος και πρωταθλητής Εσθονίας, παίκτης μας το ’18-’19 με 8,2 πόντους και 4,5 ασίστ ανά αγώνα. Συνέχισε στην πατρίδα του και μετά στο Μεσολόγγι (8,8 πόντοι, 9,2 ασίστ) και στην Ελευθερούπολη, όπου ήταν πέρσι με 7,6 πόντους και 7 ασίστ μέσο όρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν και στην 12αδα του της Εσθονίας στο Ευρωμπάσκετ, όντας μάλιστα αντίπαλος με την Εθνική μας, ενώ θυμίζουμε ότι ο πατέρας του είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό αλλά και στον Άρη. Στεν, καλώς ήλθες και πάλι στον ΗΡΑΚΛΗ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος – Μίλωνας 79-87

Το «εισιτήριο» για την Basket League πήρε ο Μίλωνας. Ο Μίλωνας επιβλήθηκε του Πανιωνίου 87…