Κεντρική Β' Εθνική Εθνικός Λιβαδειάς: Με Μάρκου και στη Β’ Εθνική (pic)

Εθνικός Λιβαδειάς: Με Μάρκου και στη Β’ Εθνική (pic)

nikos markou ethnikos livadeias jpg

Παραμένει στο τιμόνι του Εθνικού Λιβαδειάς ο Μάρκου

Ο Εθνικός Λιβαδειάς μετά την απόκτηση wild card για τη Β’ Εθνική καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Προπονητής της ομάδας θα παραμείνει ο Νίκος Μάρκου, ο οποίος πέρσι την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΣΕ και στην άνοδο στις Εθνικές Κατηγορίες.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους και θα πορευτούν μαζί τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως τον Εθνικό Λιβαδειάς θα οδηγήσει στα σαλόνια της National League 1, ο άνθρωπος που βρέθηκε και πέρυσι στο τιμόνι της ομάδας, καταφέρνοντας «το απόλυτο»…την άνοδο αλλά και την κατάκτηση του κυπέλλου της Α’ ΕΣΚΑΣΕ! Μιλάμε φυσικά για τον προπονητή μας Νίκο Μάρκου, έναν στρατιώτη της ομάδας και υπηρέτη του τοπικού μπάσκετ!

Ο Νίκος, ένα δικό μας παιδί, ένα παιδί της Λιβαδειάς, ως αθλητής αγωνίστηκε σε όλες τις ομάδες της πόλης μας, ξεκινώντας από την ΑΕΛ, συνεχίζοντας στον Απόλλωνα και τον Κένταυρο. Ως προπονητής ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Απόλλωνα και του Κενταύρου και στη συνέχεια «έριξε άγκυρα» στο αντρικό του Κενταύρου!

Νίκο σου ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο ντεμπούτο σου στις Εθνικές Κατηγορίες! Στη νέα αυτή πρόκληση για σένα, η διοίκηση θα είναι δίπλα σου υπηρετώντας τον κοινό μας στόχο!!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Τρίκαλα Basket – Νήαρ Ηστ 66-64

Προστάτεψαν την έδρα τους τα Τρίκαλα. Σε μία συναρπαστική αναμέτρηση, τα Τρίκαλα Basket νί…