Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Επενδύει στο μέλλον με Χατζηλάμπρου

Άρης: Επενδύει στο μέλλον με Χατζηλάμπρου

xatzilabrou chrysostomos vaol jpg e1692789392555 webp

Επένδυση με Χατζηλάμπρου.

Ο Α.Σ. Άρης με ανακοίνωση του γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον 15χρονο γκαρντ, Χρυσόστομου – Εμμανουήλ Χατζηλάμπρου. Ο νεαρός παίκτης πρόκειται να ενισχύσει το ARIS Elite Basketball Program.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το ARIS Elite Basketball Program είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση του Χρυσόστομου – Εμμανουήλ Χατζηλάμπρου.

Ο Χατζηλάμπρου είναι γεννηθείς το 2008 και με ύψος 1.94μ. αγωνίζεται ως γκαρντ. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ και ο ΑΡΗΣ τον απέκτησε από τον ΒΑΟΛ Χίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι, παρότι 15 ετών, οδήγησε την ομάδα του στην άνοδο στη Γ’ Εθνική, στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου της ΕΟΚ, όντας ο πρώτος σκόρερ της στις σειρές με τους Ίωνες και τον ΝΟΘ, μετρώντας 19 πόντους κατά μέσο όρο, 22 εύστοχα τρίποντα και αγώνα στον οποίο πέτυχε 41 πόντους με 8 τρίποντα.

Το νέο απόκτημα του ΑΡΗ είναι διεθνής με την Εθνική Παμπαίδων. Τον καλωσορίζουμε στο ARIS Elite Basketball Program και του ευχόμαστε καλή επιτυχία, με υγεία πάνω απ’ όλα.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Εκτός με Παναθηναϊκό οι Κατσίβελης και Σταρκ

Χωρίς Κατσίβελη και Σταρκ ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό. Με δύο σημαντικές απουσίες στις …