Κεντρική Γ' Εθνική Αλμυρός: Από την Ακαδημία στην ανδρική ομάδα δύο παίκτες (pic)

Αλμυρός: Από την Ακαδημία στην ανδρική ομάδα δύο παίκτες (pic)

almyros jpg

Ο Αλμυρός στηρίζει τους νέους αθλητές

Ο Αλμυρός τη νέα σεζόν θα δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς ταλαντούχους παίκτες και αποφάσισε να προωθήσει δύο παίκτες από το εφηβικό τμήμα στην ανδρική ομάδα. Συγκεκριμένα, την ευκαιρία τους να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας θα έχουν οι Βασίλης Ξηρομερήσιος και Νίκος Κανατούλας.

Οι δύο νεαροί παίκτες γεννηθείς του 2005 και του 2007 αντίστοιχα αναμένεται να έχουν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά:

«Ο Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοινώνει την προώθηση δύο παικτών από το Εφηβικό Τμήμα του Συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, τον Βασίλη Ξηρομερήσιο και τον Νίκο Κανατούλα.

Ο Βασίλης ο οποίος είναι γεννηθείς το 2005, έχει ύψος 1,90 και αγωνίζεται στις θέσεις των Forward, είναι αθλητής που προέρχεται από τις ακαδημίες του Συλλόγου και τη περσινή χρονιά αγωνίστηκε με το Εφηβικό Τμήμα μας στο πρωτάθλημα Εφήβων Ε.Σ.ΚΑ.Θ. και φέτος θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, ενώ είχε πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής σε ορισμένους αγώνες στη Γ’ Εθνική τη περίοδο 2021-22.

Από την άλλη, ο Νίκος ο οποίος είναι γεννηθείς το 2007, έχει ύψος 1,79 και αγωνίζεται στη θέση του playmaker, είναι αθλητής που προέρχεται από τις ακαδημίες του Συλλόγου και τη περσινή περίοδο αγωνίστηκε τόσο με το Εφηβικό όσο και με το Παιδικό μας τμήμα με το οποίο κατέκτησε το Πρωτάθλημα Παίδων Ε.Σ.ΚΑ.Θ. όπως και στη προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων, ενώ κατά την περίοδο 2021-22 & 2022-23 έχει αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια με το αντρικό μας τμήμα στη Γ’ Εθνική.

Η Διοίκηση του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ εύχεται στον Βασίλη και στον Νίκο Δύναμη,Υγεία και πολλές επιτυχίες με την Κυανόλευκη φανέλα του Ιστορικού μας Συλλόγου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Αμαρουσίου: Παραμένει στον πάγκο ο Κατσούνης (pic)

Νίκη Αμαρουσίου και Σάββας Κατσούνης συνεχίζουν μαζί Με τον Σάββα Κατσούνη θα πορευτεί στο…