Κεντρική Γ' Εθνική Άγιοι Ανάργυροι: Ανανέωσε με 8 παίκτες – Προωθήθηκαν 4 παίκτες από την Ακαδημία

Άγιοι Ανάργυροι: Ανανέωσε με 8 παίκτες – Προωθήθηκαν 4 παίκτες από την Ακαδημία

agioi anargiroi jpg

Οι Άγιοι Ανάργυροι προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας

Ολόκληρο ρόστερ ανακοίνωσαν οι Άγιοι Ανάργυροι ενόψει της ιστορικής τους συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα τη νέα σεζόν θα στηριχθεί στους παίκτες, που την οδήγησαν στις Εθνικές Κατηγορίες, και γι αυτό ανακοίνωσε συνολικά την παραμονή 8 παικτών, ενώ παράλληλα έκανε γνωστή την προώθηση 4 παικτών από την Ακαδημία στην ανδρική ομάδα.

Συγκεκριμένα, οι Άγιοι Ανάργυροι ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τους Δημήτρη Λαγό, Δημήτρη Χριστόδουλο, Δημήτρη Κεφαλά, Θοδωρή Αλεξανδρόπουλο, Γιάννη Γούνη, Μάνθο Μουράτο, Κωνσταντίνο Μπέλμπα και Βασίλη Λαγό. Στην πρώτη ομάδα θα βρίσκονται τη νέα σεζόν επίσης οι Ορφέας Νέζης, Βασίλης Γιαννούλης, Γιώργος Κωστάκης και Κωνσταντίνος Σαμοϊλής, που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Η Γυμναστική Ενωση Αγίων Αναργύρων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τη νέα χρονιά με τους Λαγό Δημήτρη, Χριστόδουλο Δημήτρη, Κεφάλα Δημήτρη, Αλεξανδρόπουλο Θοδωρή, Γούνη Γιάννη, Μουράτο Μάνθο, Μπέλμπα Κωναταντίνο και Λαγό Βασίλη.

Επίσης μέλη της ανδρικής ομάδας μας για την επόμενη χρονιά θα είναι και οι Ορφέας Νέζης, Γιαννούλης Βασίλης, Κωστάκης Γιώργος και Σαμοϊλης Κωνσταντίνος που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Ευχόμαστε υγεία σε όλους τους αθλητές της ομάδας μας και επιτυχίες στη νέα αγωνιστική χρονιά στις εθνικές κατηγορίες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…