Κεντρική Γ' Εθνική Αγία Βαρβάρα Καβάλας: Έμεινε για 8η χρονιά ο Χρονόπουλος (pic)

Αγία Βαρβάρα Καβάλας: Έμεινε για 8η χρονιά ο Χρονόπουλος (pic)

giorgos xronopoulos agia varvara kavalas jpg

Παραμένει στην Αγία Βαρβάρα Καβάλας ο Χρονόπουλος

Κάτοικος Καβάλας θα παραμείνει γι ακόμη μία σεζόν ο Γιώργος Χρονόπουλος. Η Αγία Βαρβάρα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 24χρονο καλαθοσφαιριστή, ο οποίος θα παραμείνει στις τάξεις της ομάδας για 8η συνεχόμενη χρονιά.

Αναλυτικά:

«Για 8η χρονιά παραμένει στο ρόστερ μας ο Γιώργος Χρονόπουλος !!!

Ο Γιώργος Χρονόπουλος (1999, 1.86μ, SG) βρίσκεται στην ομάδα μας από το έτος 2016-2017, την τελευταία χρονιά της «Σάντα» στη Γ’ Εθνική και όλα αυτά τα χρόνια έμεινε πιστός στο πλάνο και το όνειρο της επιστροφής. Στα 17 του χρόνια έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική κατηγορία, αγωνίστηκε όπου και όποτε του ζητήθηκε στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και έβαλε την ομάδα πάνω από όλα, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες!

Ένας αθλητής που διακρίνεται για την ομαδικότητα και τον ψυχισμό του στο γήπεδο. Ο ενθουσιασμός και η ενέργεια που δίνει στο παρκέ, είναι απαραίτητα στοιχεία για κάθε ομάδα και για το λόγο αυτό ο Γιώργος δεν θα μπορούσε να λείπει από την ιστορική επιστροφή της ομάδας μας στη National League 2. Ο Γιώργος Χρονόπουλος είναι πλέον ο νέος υπαρχηγός μας!!!

Γιώργο σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πικέρμι – Ηλυσιακός 77-65

Ισοφάρισε τη σειρά το Πικέρμι. Το Πικέρμι σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, δείχνοντας χ…