Κεντρική NBA Ξεκάθαρο μήνυμα Λίλαρντ για να πάει στους Χιτ
NBA

Ξεκάθαρο μήνυμα Λίλαρντ για να πάει στους Χιτ

Ντέιμιαν Λίλαρντ

Τι γίνεται με τον Λίλαρντ.

Ο Λίλαρντ έχει εδώ και αρκετό καιρό εκφράσει την επιθυμία του να μετακομίσει σε μια νέα ομάδα μέσω ανταλλαγής, με την πρώτη του επιλογή να είναι οι Μαϊάμι Χιτ. Τώρα, φαίνεται ότι είναι έτοιμος να πάει ακόμη πιο μακριά… για να ενταχθεί στην ομάδα της Φλόριντα.

Σύμφωνα με αναφορές που αναφέρονται σε πηγές κοντά στον παίκτη, ο Λίλαρντ επιθυμεί απεγνωσμένα να πάει στους Χιτ και δεν έχει καμία πρόθεση να εμφανιστεί καν στην προετοιμασία, αν παραχωρηθεί σε μια άλλη ομάδα. Αρχικά πίστευε ότι η καλή του σχέση με τους Μπλέιζερς θα βοηθούσε στην εκπλήρωση της επιθυμίας του, αλλά η ομάδα του Πόρτλαντ επιδιώκει τα δικά της συμφέροντα, τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχουν καλυφθεί από τις προσφορές των Χιτ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Χιτ έχουν προσφέρει ένα πακέτο που περιλαμβάνει τους Τάιλερ Χίρο και Ντάνκαν Ρόμπινσον, αλλά οι Μπλέιζερς δεν είναι ικανοποιημένοι και αναζητούν μια καλύτερη πρόταση, οπότε υπάρχει πιθανότητα να συμπεριληφθεί και μια άλλη ομάδα στην συμφωνία. Παραμένει να δούμε πού θα καταλήξει ο Ντέιμιαν Λίλαρντ, μια κίνηση που, οπωσδήποτε, θα αλλάξει το τοπίο…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Οι Τίμπεργουλβς διέλυσαν τους Νάγκετς με 115-70

Μετά το απίστευτο ματς όλα θα κριθούν στο Game 7 για τους Νάγκετς Οι συγκλονιστικοί Τίμπερ…