Κεντρική Γ' Εθνική Ρούπελ Σιδηροκάστρου: Κράτησε τρεις παίκτες

Ρούπελ Σιδηροκάστρου: Κράτησε τρεις παίκτες

roupel sidirokastrou jpg

Παρέμειναν στο Ρούπελ οι Κεμανετζής, Κάτος και Γκούτζιας

Το Ρούπελ Σιδηροκάστρου προχωράει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν και φρόντισε να κρατήσει τρία βασικά του γρανάζια. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Κεμανετζή, τον Γρηγόρη Κάτο και τον Θωμά Γκούτζια.

Αναλυτικά:

«Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή τριών καλαθοσφαιριστών, που βοήθησαν την ομάδα μας να πετύχει και με το παραπάνω τους στόχους της στην ιστορική επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο 34χρονος center Θωμάς Γκούτζιας θα συνεχίσει στα “μπλε” για δεύτερη διαδοχική χρονιά “θωρακίζοντας” την ρακέτα της ομάδας. Για τρίτη διαδοχική χρονιά στα “μπλε” θα συνεχίσει και ο 23χρονος sg, Γρηγόρης Κάτος έπειτα από μια γεμάτη αγωνιστική χρονιά. Τέλος, ο 22χρονος pf, Βαγγέλης Κεμανετζής μετά από ένα εξαιρετικό δεύτερο μισό πρωταθλήματος και την καλύτερη του σεζόν συνολικά, θα συνεχίσει στην ομάδα μας για τέταρτη διαδοχική χρονιά.

Θωμά, Γρηγόρη και Βαγγέλη σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή αρχή με υγεία και πολλές επιτυχίες για άλλη μια χρονιά με την φανέλα της ομάδας μας!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πεύκη: Δεν συνεχίζει ο Παύλος

Η Πεύκη και ο Γιάννης Παύλος ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους Την ολοκλήρωση της συνεργασίας…