Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Πλώτας: «Σημαντικότατος ο κόσμος για εμάς»

Πλώτας: «Σημαντικότατος ο κόσμος για εμάς»

FIBA U20 European Championship 2023 e1689187312783

Στη στήριξη του κόσμου αναφέρθηκε ο Νίκος Πλώτας.

Η Εθνική Νέων Ανδρών βρίσκεται στις οχτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και ο Νίκος Πλώτας έπαιξε τον δικό του σημαντικό όλο σε αυτό, κυρίως μέσα από την άμυνά του. Για τον ίδιο Έλληνα γκαρντ σημαντικός όμως ήταν ο κόσμος.

«Ήταν τρομερή η προσπάθεια όλης της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι, παίξαμε άμυνα πριν από όλα, είχαμε σωστές επιλογές στην επίθεση και ήρθε το αποτέλεσμα», τόνισε ο Πλώτας και αναφερόμενος στην Ισλανδία πρόσθεσε: «Σϊγουρα η Ισλανδία είναι πολύ επικίνδυνη, ίσως η πιο επικίνδυνη ομάδα του τουρνουά. Ίσως γιατί είναι το στυλ της, είναι ομάδα run and gun. Είχαμε κάνει καλό σκάουτινγκ, παίξαμε καλή άμυνα όπως είπα και μίλησε το πάθος μας».

Το Νο5 της Εθνικής Νέων Ανδρών είναι από τους παίκτες που παίρνουν ενέργεια από την εξέδρα και το παραδέχθηκε, ευχαριστώντας τον κόσμο: «Ευχαριστούμε τον κόσμο πρώτα από όλα. Ήταν σημαντικότατη η στήριξή του. Ευχαριστώ πολύ, γιατί με ώθησε να παίξω την άμυνα που έπαιξα και τον θέλουμε και στον επόμενο αγώνα μαζί μας».

Ο επόμενος αγώνας θα είναι απέναντι στην Τουρκία ή στο Μαυροβούνιο: «Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι. Ξεχνάμε το σημερινό από εδώ και πέρα, κάνουμε την προετοιμασία μας για αύριο και πάμε για την τετράδα».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…