Κεντρική Basket League Άρης Περσίδης: «Τιμή να παίξω στον Άρη, πρόκληση η Ευρώπη»

Περσίδης: «Τιμή να παίξω στον Άρη, πρόκληση η Ευρώπη»

Νίκος Περσίδης

Ανυπομωνεί για τη νέα σεζόν ο Περσίδης.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη έκανε ο Έλληνας φόργουορντ,  Νίκος Περσίδης. Ο 27χρονος παίκτης αναφέρθηκε στον νέο του προπονητή, στον κόσμο του Άρη αλλά και στην συμμετοχή της ομάδας στο Eurocup. Ο ίδιος δεν έκρυψε την χαρά του τονίζοντας πως  περιμένει πώς και πως να αρχίσει η νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη:

«Είναι τιμή μου και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ιστορική ομάδα του Άρη. Θέλω πάρα πολύ να βοηθήσω την ομάδα και υπάρχει μεγάλη όρεξη και από την πλευρά μου για να πετύχουμε κάτι καλό. Υγεία να έχουμε και τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Για τον Γιάννη Καστρίτη, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο κόουτς έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έλευσή μου. Μιλήσαμε και τα βρήκαμε από την πρώτη στιγμή και τον ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη. Σημαντικός παράγοντας είναι και η παρουσία του κόσμου, ο οποίος στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια».

Όσο για τη συμμετοχή στην Ευρώπη: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα θα παίζει και πάλι στην Ευρώπη. Αυτό είναι μία πρόκληση για κάθε παίκτη αλλά και γενικώς για όλο τον οργανισμό. Με σκληρή δουλειά, πιστεύω ότι θα κάνουμε μία καλή πορεία στο EuroCup».

Για τον κόσμο του Άρη, ο Νίκος Περσίδης, είπε: «Ο κόσμος του Άρη πάντα ήταν δίπλα στην ομάδα. Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι μπορεί να γεμίζει το Παλέ σε κάθε αγώνα, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Εγώ αυτό που μπορώ να υποσχεθώ από την πλευρά μου είναι ότι θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…