Κεντρική Γ' Εθνική Πανναξιακός: Ανακοίνωσε Καραλευθέρη και Αρτσάνο (pic)

Πανναξιακός: Ανακοίνωσε Καραλευθέρη και Αρτσάνο (pic)

lefteris karalefteris pannaxiakos

Σημαντική ενίσχυση για τον Πανναξιακό

Σε «διπλή» μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε ο Πανναξιακός ενόψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Νάξου ανακοίνωσε το «μπαμ» με τον Λευτέρη Καραλευθέρη, αλλά και την απόκτηση του Αρτσάνου.

Ο Λευτέρης Καραλευθέρης ύστερα από μία μακρά θητεία στη ΦΕΑ αποφάσισε να ακολουθήσει τον Αλέξη Καρατζά στη Νάξο. Από την πλευρά του ο Αρτσάνος επέστρεψε στη Νάξο ύστερα από την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Αθήνα.

Η ανακοίνωση για Καραλευθέρη:

««Το Δ.Σ. του Πανναξιακού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Λευτέρη Καραλευθέρη.

Ένας αθλητής που έρχεται στο σωματείο μας αγωνιζόμενος κατά την περσινή περίοδο με τα χρώματα της ομάδας της ΦΕΑ στην Elite League εθνική κατηγορία, όντας ένας από τους πολυτιμότερους παίχτες της κατηγορίας!

Τα στατιστικά του Λευτέρη τη χρονιά που μας πέρασε στο πρωτάθλημα της Elite League ήταν 15,6 πόντοι/ 4,9 ριμπάουντ/4,6 ασίστ Μ.Ο.

Στις πρώτες του δηλώσεις με την Πορτάρα στο στήθος δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζομαι με τα χρώματα του Πανναξιακού!

Το πλάνο που μου παρουσίασε ο κοουτς και η διοίκηση ότι τη φετινή χρονιά θα υπάρξει ένας σοβαρός στόχος διεκδίκησης της ομάδας αλλά και πάνω απολα το καλό κλίμα υγείας και ευχαρίστησης που εκπέμπει το σωματείο με βοήθησαν στο να πάρω την τελική μου απόφαση!Από την μεριά μου υπόσχομαι απέναντι στον κόσμο του Πανναξιακού ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω με οποιοδήποτε δυνατό τρόπο το σωματείο να πετύχει τους στόχους του τη νέα αγωνιστική περίοδο!”

Λευτέρη εκ μέρους όλης της Διοίκησης σε καλωσορίζουμε στο όμορφο νησί μας και σου ευχόμαστε ολόψυχα να έχεις μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες με την Πορτάρα στο στήθος!

Λευτερης Καραλευθερης καλωσήρθες στην Μπλε οικογένεια!».

Η ανακοίνωση για τον Αρτσάνο:

««Το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με το Ναξιώτη μπασκετμπολίστα Νίκο Αρτσάνο.

Ο Νίκος αποτελεί ένα παιδί γέννημα θρέμμα από τα σπλάχνα της ομάδας μας, καθώς είναι ένας παίχτης που προέρχεται απο τις ακαδημίες του συλλόγου αγωνιζόμενος σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του Πανναξιακού μας από μικρή ηλικία, ενώ βρισκόταν ξανά στο ρόστερ της Γ Εθνικής το 2015-16 και το 2016-17 σε ηλικία 15 και 16 ετών αντίστοιχα.

Την τελευταία 4ετια βρισκόταν για σπουδές στην Αθήνα, όπου σπούδασε στη γυμναστική ακαδημία και αγωνίστηκε για 3 χρονια στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, ενώ πέρυσι βρισκόταν στον Α.Ο. Γαλατσίου.

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς σαν Διοίκηση, Ναξιώτες αθλητές προερχόμενοι από την ακαδημία μας, να φοράνε τη φανέλα του συλλόγου μας στις εθνικές κατηγορίες!

Ένα μεγάλο κομμάτι της φιλοσοφίας του Προέδρου μας και της τωρινής Διοίκησης είναι η ομάδα μας να στηρίζεται στον ντόπιο κορμό!

Στις πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα της ομάδας ο Νίκος αναφέρει:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου και στην οικογένεια μου!

Περίμενα καιρό αυτή τη στιγμή να βρεθώ ξανά πίσω στην ομάδα και να αγωνιστώ μαζί της ξανά σε εθνικές κατηγορίες όπου είναι η θέση που αρμόζει σε αυτό το ιστορικό σωματείο! Είμαι χαρούμενος γιατί στην επιστροφή μου αυτή συναντάω ξανά παλιούς συμπαίκτες μου και φίλους που ήταν και ειναι στη ομάδα όταν βρισκόμουν και εγώ ξανά!

Από την μεριά μου υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του coach Καρατζά και στις βλέψεις του προπονητικού μας team, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της !

Κλείνοντας θέλω να επισημάνω ότι είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος του νησιού να αγκαλιάσει τη φιλόδοξη προσπάθεια που κάνει φέτος η ομάδα μας και να γεμίζει κάθε Κυριακή το γήπεδο υποστηρίζοντας την ομάδα μας όπως αυτός ο μοναδικός κόσμος ξέρει!

Γιατί φέτος αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά!”

Νίκο είναι μεγάλη μας χαρά να σε υποδεχόμαστε ξανά πίσω στο αθλητικό σου σπίτι, πίσω στην μπασκετική σου οικογένεια!

Σου ευχόμαστε ολόψυχα να έχεις μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την Πορτάρα στο στήθος!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη Δαφνίου: Παραμένει στον πάγκο ο Στρατικόπουλος (pic)

Ο Ηλίας Στρατικόπουλος για τρίτη σεζόν στον πάγκο της Δάφνης Δαφνίου Κάτοικος Χαϊδαρίου θα…