Κεντρική Elite League Πανιώνιος: Συμφωνία με τον Δημητρακόπουλο

Πανιώνιος: Συμφωνία με τον Δημητρακόπουλο

Panionios

Σε… γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Ιάσονας Δημητρακόπουλος.

Ο Ιάσονας Δημητρακόπουλος αποτελεί και πάλι παίκτης του Πανιώνιου, καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του στην ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον Ιάσονα Δημητρακόπουλο, ο οποίος επιστρέφει στο Σύλλογο.

Ο Ιάσονας Δημητρακόπουλος γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου 2000, έχει ύψος 1,96 μέτρα κι αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ. Άρχισε να ασχολείται με το μπάσκετ στις ακαδημίες του Πανιωνίου Λέρου (από το 2007 ως το 2014) και στη συνέχεια εντάχθηκε στο αναπτυξιακό πρόγραμμα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Τη σεζόν 2018-2019 έκανε και την εμφάνισή του στην Basket League (μέτρησε 8 συμμετοχές) ενώ στη συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε στην Α2 Κατηγορία. Πρώτα στον Κόροιβο, ακολούθως στην Δάφνη Δαφνίου και τις τελευταίες δύο σεζόν στον Χαρίλαο Τρικούπη.

Μάλιστα στην αγωνιστική περίοδο 2021-2022 ήταν συμπαίκτης, στην ομάδα του Μεσολογγίου με τους Στάθη Παπαδιονυσίου και Γιάννη Σαχπατζίδη, τους οποίους ξανασυναντά στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Ηρακλής – ΝΕΜ για το 4ο εισιτήριο του Final4

Ο Ηρακλής και η ΝΕΜ διεκδικούν την 4η θέση στο Final 4. Με δύο αγώνες, έναν για τα play of…