Κεντρική Γ' Εθνική ΚΑΠ: «Βόμβα» με Στεργιάκη (pic)

ΚΑΠ: «Βόμβα» με Στεργιάκη (pic)

alexandros stergiakis agia paraskevi kap jpg

Ενεργοποίησε «βόμβα» με Στεργιάκη η ΚΑΠ

Σε μία από τις καλύτερες μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού προχώρησε η Αγία Παρασκευή. Η ΚΑΠ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Στεργιάκη, ο οποίος προέρχεται από εξαιρετικές σεζόν με τη ΦΕΑ.

Στην αρχή του καλοκαιριού ο Στεργιάκης ανακοινώθηκε από τον Πανελλήνιο, αλλά μετά την άνοδο των «Ολυμπιονικών» στη Β’ Εθνική με Wild Card η συμφωνία δεν ενεργοποιήθηκε. Ο 26χρονος καλαθοσφαιριστής λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να ακολουθήσει την ομάδα κι έτσι τελικά μετακόμισε στην Αγία Παρασκευή.

Αναλυτικά:

«Στο Κοντόπευκο ο Αλέξανδρος Στεργιάκης!

Στο Κοντόπευκο θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Στεργιάκης (G, 1.90, 1997)για την σεζόν 2023-2024 αγωνιζόμενος με τα χρώματα της ομάδας μας, μετά από συμφωνία που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες.

Ο Αλέξανδρος έχει αγωνιστεί για τον ΑΟ Φιλοθέης, το University of Portsmouth, τον Ποσειδώνα Ψυχικού και την ΦΕΑ όπου έβαλε την δικιά του υπογραφή στην εκπληκτική πορεία της ομάδας της Νέας Χαλκηδόνας-Νέας Φιλαδέλφειας από τα τοπικά της ΕΣΚΑ στο Fιnal Four 2023 του Κυπέλλου Ελλάδας και στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν (Α2) όπου κατέγραψε 14.1 πόντους, 5.7 rebound, 3 assist και 3.2 κλεψίματα σε 30.6 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Καλωσόρισες στην ΚΑΠ Αλέξανδρε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Αμαρουσίου: Παραμένει στον πάγκο ο Κατσούνης (pic)

Νίκη Αμαρουσίου και Σάββας Κατσούνης συνεχίζουν μαζί Με τον Σάββα Κατσούνη θα πορευτεί στο…