Κεντρική Γ' Εθνική Γαργαλιάνοι: «Βόμβα» με Σκλήβα

Γαργαλιάνοι: «Βόμβα» με Σκλήβα

antonis sklivas diagoras rodou

Ο Σκλήβας τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται με τη φανέλα των Γαργκαλιάνων

Σε μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση προχώρησαν οι Γαργαλιάνοι. Η ομάδα με ανακοίνωση της έκανε γνωστή την απόκτηση του Αντώνη Σκλήβα, ο οποίος πέρσι ήταν εξαιρετικός με τη φανέλα του Διαγόρα Ρόδου.

Ο Έλληνας σέντερ ήταν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας του, αλλά στο τέλος ο Διαγόρας δεν κατάφερε να μείνει στην Κατηγορία.

Αναλυτικά:

«Μέλος του ρόστερ του συλλόγου θεωρείται πλέον και ο Αντώνης Σκλήβας, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα στην πορεία της στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο 27χρονος Ροδίτης (2.05μ, 108κ) έρχεται με αρκετά «βαρύ» μπασκετικό βιογραφικό και αναμένεται να δώσει λύσεις κάτω από τη ρακέτα.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον ΟΦΗ (Α2) το 2014/15 και οι επόμενες δύο σεζον τον βρήκαν στον Εργοτέλη (Β) όπου και κέρδισε το βραβείο Rookie Of The Year του πρωταθλήματος. Τη σεζόν 2016/17 έπαιζε στην Καβάλα (A2) και ύστερα στον Εθνικό Πειραιά (A2, 2017/18) έχοντας μία θέση στην αρχική πεντάδα των ομάδων αυτών.

Η επιστροφή του στην Καβάλα (A2) το 2018 του χάρισε και τον τίτλο του δεύτερου Blocker του πρωταθλήματος και μία θέση στη First Team All-Defense. Το 2019 πήγε στην ομάδα του Κολοσσού της Ρόδου και στα μέσα της σεζόν ήρθε η μεταγραφή για τον Απόλλωνα Πάτρας (Α2).

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στο ρόστερ του Διαγόρα Ρόδου (B) παραμένοντας στον τόπο καταγωγής του.

Ο ίδιος δήλωσε για την μεταγραφή του:
«Οι στόχοι μου για την φετινή σεζόν είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται στο μυαλό μου εμένα προσωπικά είναι η άνοδος . Να γεμίσουμε το γήπεδο να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο της ομάδας και να παίζουμε ωραίο μπάσκετ.»

Καλώς ήρθες Αντώνη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Αμαρουσίου: Παραμένει στον πάγκο ο Κατσούνης (pic)

Νίκη Αμαρουσίου και Σάββας Κατσούνης συνεχίζουν μαζί Με τον Σάββα Κατσούνη θα πορευτεί στο…