Κεντρική Β' Εθνική Εθνικός: Μία μεταγραφή και μία ανανέωση (pics)

Εθνικός: Μία μεταγραφή και μία ανανέωση (pics)

panagiotis mpazakos ethnikos

Ο Εθνικός γεμίζει το ρόστερ του

Ο Εθνικός προχωράει με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν. Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε μία μεταγραφική κίνηση και μία παραμονή. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Μπαζάκου, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Φοίνικα Πειραιά. Παράλληλα, κράτησε στο ρόστερ του τον Βασίλη Καραδημητρίου, ο οποίος επανέρχεται ύστερα από έναν σοβαρό τραυματισμό.

Η ανακοίνωση για τον Μπαζάκο:

«Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Μπαζάκο. H μεταγραφή του 19χρονου (γεννηθείς το 2004) αποτελεί μία επένδυση για την ομάδα μας, η οποία εκτός από το παρόν κοιτάζει και το μέλλον της.

Ο Παναγιώτης έκανε τα πρώτα του βήματα τις στην Ακαδημία της Φιλίας Περάματος, όπου αγωνίστηκε μέχρι και το παμπαιδικό. Στη συνέχεια μεταπήδησε στον Ολυμπιακό πριν επιστρέψει ξανά στην ομάδα του Περάματος. Με το παιδικό τμήμα της Φιλίας πανηγύρισε την άνοδο από τη Γ’ στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ, ενώ συμμετείχε και στα κλιμάκια της ΕΣΚΑΝΑ. Από τα 15 του ήταν μέλος της αντρικής ομάδας προσφέροντας πολύτιμες λύσεις και απέκτησε σημαντική εμπειρία.

Ο ίδιος δήλωσε για τη μεταγραφή του:

“Είμαι μεγάλη χαρά και τιμή, που θα φορέσω τη φανέλα του Εθνικού, που είναι από τα ιστορικότερα σωματεία της χώρας. Θέλω να ευχαριστώ τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, αλλά και τον κόουτς Χούμπαυλη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Θα δώσω το 100% ώστε να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μία καλή μπασκετική σεζόν δίχως τραυματισμούς”».

Η ανακοίνωση για Καραδημητρίου:

«Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Καραδημητρίου, ο οποίος θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά να φοράει τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο Βασίλης πέρσι στάθηκε άτυχος, καθώς έχασε τη σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο. Ο Εθνικός από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό του και στήριξε τον άτυχο αθλητή.

Ο Βασίλης Καραδημητρίου ήταν εκτός δράσης για αρκετούς μήνες και είναι σε φάση επανόδου στα παρκέ. Ο Βασίλης θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα σεζόν και θα προσπαθήσει σιγά σιγά να αποκτήσει ξανά ρυθμό ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off

Το Αιγάλεω έκανε το 2-0 επί της Δάφνης. Τα αποτελέσματα της National League 1. Το Αιγάλεω …