Κεντρική Β' Εθνική Εθνικός: Ανακοίνωσε την απόκτηση Σιγάλα (pic)

Εθνικός: Ανακοίνωσε την απόκτηση Σιγάλα (pic)

antonis sigalas ethnikos

Ο Εθνικός έκανε δικό του τον Αντώνη Σιγάλα

Ο Εθνικός συνεχίζει την ενίσχυση του ενόψει της νέας σεζόν και πρόσθεσε ακόμη έναν παίκτη στο ρόστερ του. Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντώνη Σιγάλα, ο οποίος αναμένεται να δώσει βάθος στην περιφέρεια των Πειραιωτών.

Ο Σιγάλας πέρσι αγωνίστηκε σε δύο ομάδες. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε τη σεζόν στον Ερμή Σχηματαρίου και την Elite League και την ολοκλήρωσε στον Ηλυσιακό και τη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά:

«H επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αντώνη Σιγάλα. Ο νεαρός γκαρντ (20 χρονών, 1.91μ.) θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Αντώνης Σιγάλας αν και είναι μόλις 20 ετών έχει εμπειρία τόσο από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής όσο και από την Elite League. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής ύστερα από το πέρασμα του από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα την περσινή σεζόν στον Ερμή Σχηματαρίου. Με την ομάδα του Ερμή αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Elite League. Στη συνέχεια, μεταπήδησε στον Ηλυσιακό όπου ολοκλήρωσε τη σεζόν.

Ο Αντώνης Σιγάλας δήλωσε για τη μεταγραφή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχω σε μια τόσο ιστορική ομάδα, όπως ο Εθνικός. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο της ομάδας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Ξεκινούν οι τελικοί σε 2ο και 3ο όμιλο

Αυλαία στους τελικούς σε 2ο και 3ο όμιλο της National League 1. Η αυλαία της Δ’ φάση…