Κεντρική Γυναίκες Εθνική Νέων γυναικών: Οι… τρεις σωματοφύλακες

Εθνική Νέων γυναικών: Οι… τρεις σωματοφύλακες

κοριτσιων 1 jpg

Οι… τρεις σωματοφύλακες της εθνικής μας ομάδας νέων γυναικών στο EuroBasket U20 Β’ κατηγορίας που ξεκινά την Παρασκευή στην Ρουμανία.

Έλενα Μπροσγανά, Λαμπρινή Πολυμένη, Δανάη Παπαδοπούλου. Μαζί ξεκίνησαν, μαζί βίωσαν την πρώτη τους μεγάλη στιγμή όντας από τις βασικές συντελεστές της ανόδου της εθνικής κορασίδων το 2018 στην Ποτγκόριτσα του Μαυροβουνίου.
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ και κείμενο που λέει "ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ 21 Or ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ 14 on ΕΛΛΑΣ 10 ΕΛΛΑΣ 5 xonar ΕΛΛΑΣ 24 ΣΟnΟл ΕΛΛΑΣ 31 onaл ΕΛΛΑΣ 12 onan ΛΛΑΣ 8 onan & ΕΛΛΑΣ 13 onan ΕΛΛΑΣ 7 OnaD ΕΛΛΑΣ 6 onaл"
Μαζί θα είναι στην τελευταία τους χρονιά στις μικρές εθνικές ομάδες όπου όλοι ευχόμαστε να ζήσουν με τις συμπαίκτριες τους αγωνιστικά και να χαρούν την άνοδο της σημερινής εθνικής νέων γυναικών. Από τότε βρίσκονται ανελλιπώς στις εθνικές ομάδες. Τα νούμερα 5, 7, 14 αντίστοιχα κάτω από το εθνόσημο, τα ίδια τότε και τώρα!
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ, άτομα που παίζουν βόλεϊ και κείμενο
Η διάθεση ίδια και απαράλλαχτη… με την διαφορά ότι πλέον υπάρχει στα συν η εμπειρία μετά τόσα χρόνια στις εθνικές όσο και τις ομάδες τους. Οι Έλενα και η Δανάη σπουδάζουν και παίζουν μπάσκετ στις ΗΠΑ, όπως σχεδόν οι μισές παίκτριες της νέων γυναικών, ενώ η Λαμπρινή μετά ένα χρόνο εκεί επέστρεψε παίρνοντας σημαντικό αγωνιστικό χρόνο στον Εύνικο, όπως αναμένεται να συμβεί στον Πρωτέα Βούλας όπου θα αγωνιστεί την νέα σεζόν.
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ και κείμενο
Οι φωτογραφίες είναι από την σημαντική επιτυχία των κορασίδων το 2018 με την Γεωργία Γρηγορόπουλου μαζί τους, όμως εκείνη έχει ένα ακόμη χρόνο… οπότε ειδική αναφορά του χρόνου.
Το τιμόνι της ομάδας στον έμπειρο Μάριο Δεσποτάκη, με συνεργάτη την Ισμήνη Ζωηρού που γνωρίζω από μικρή στο μπάσκετ.
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ και κείμενο
Έχει το δύσκολο έργο να παρουσιάσει την ομάδα με τις προαναφερθείσες μαζί με τις υπόλοιπες πολύ ταλαντούχες αθλήτριες που έχει επιλέξει, αγωνιστικά όπως απαιτεί η περίσταση ενός EuroBasket και να την οδηγήσει εκεί που πρέπει να βρίσκεται το Ελληνικό μπάσκετ γυναικών. Στην μεγάλη κατηγορία.
Ελπίζω να έχουν γίνει οι ενέργειες ώστε να είναι οριστικό πόσες ομάδες ανεβαίνουν, όπως επίσης πού θα γίνει του χρόνου η Α κατηγορία, ώστε να μην συμβεί ότι με τις νεάνιδες.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Το… σιμουλτανέ τού Μπαρτζώκα

Η πιο δύσκολη… κίνηση στο σκάκι τού Μπαρτζώκα. Ειλικρινά δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση το…