Κεντρική Διεθνή Χάουαρντ: «Θα ήθελα να επιστρέψω στο ΝΒΑ»

Χάουαρντ: «Θα ήθελα να επιστρέψω στο ΝΒΑ»

Χάουαρντ

Όλα όσα είπε ο Ντουάιτ Χάουαρντ.

Ξεκάθαρος ήταν στις δηλώσεις του ο Ντουάιτ Χάουαρντ, ο οποίος στα 38 του, θέλει να αφήσει το πρωτάθλημα της Ταϊβάν και να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Διαβάστε όσα είπε:

«Είμαι ευγνώμων για όσα έχω ζήσει, αλλά θα ήθελα να επιστρέψω στο ΝΒΑ. Θέλω να αποδείξω ότι ακόμα και στην ηλικία μου, μπορώ όχι μόνο να αγωνιστώ στο κορυφαίο επίπεδο, αλλά και να κυριαρχήσω. Ξέρω ότι υπάρχουν 15 με 20 ομάδες στις οποίες θα μπορούσα να παίξω. Μερικές από αυτές έχουν στο ρόστερ τους εξαιρετικό σέντερ, αλλά θα μπορούσα να αποτελέσω μια πολύ καλή εναλλακτική επιλογή.

Γνωρίζω ότι μπορώ να προσφέρω 25 λεπτά κυριαρχικού μπάσκετ. Όχι απαραίτητα με το σκοράρισμα, αλλά με την άμυνά μου, με το να προστατεύω το ζωγραφιστό, να παίρνω ριμπάουντ και να τελειώνω τις φάσεις κάτω από το καλάθι. Μπορώ να προσφέρω πολλά σαν πρωταθλητής.

Ήταν μια από τις πιο αξέχαστες σεζόν της καριέρας μου. Έζησα εμπειρίες που δεν είχα ξαναζήσει. Ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκα εκτός ΗΠΑ, ήταν κάτι τελείως διαφορετικό το να μένω στην Ταϊβάν. Όσον αφορά το μπάσκετ, ξαναβρήκα τον εαυτό μου. Έπαιξα ελεύθερα και απέδωσα σε πολύ καλό επίπεδο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…