Κεντρική Β' Εθνική ΑΕΝΚ: Πήρε Στασινόπουλο και Χρυσάκη (pics)

ΑΕΝΚ: Πήρε Στασινόπουλο και Χρυσάκη (pics)

stasinopoulos xrisafis aenk

Η ΑΕΝΚ ανακοίνωσε δύο μεταγραφές

Η Νέα Κηφισιά συνεχίζει την ενίσχυση της και προχώρησε σε διπλή μεταγραφική κίνηση. Συγκεκριμένα, η ΑΕΝΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Στασινόπουλου και του Ήφαιστου Χρυσάκη.

Ο Στασινόπουλος πέρσι αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική με τη φανέλα του Ηλυσιακού, ενώ ο Χρυσάκης αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τη Νίκη Αμαρουσίου.

Η ανακοίνωση για Στασινόπουλο:

«Με τον έμπειρο σέντερ (ύψος 2.02) Βασίλη Στασινόπουλο ήρθε σε συμφωνία η ΑΕΝΚ, που θα ενισχύσει την ομάδα των Ανδρών στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και θα την κάνει πιο δυνατή κοντά στα καλάθια.

Ο Βασίλης Στασινόπουλος είναι 29 ετών, διακρίθηκε κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα (Δημόκριτος, ΓΑΣ Κομοτηνής, Λεύκιππος Ξάνθης), έπαιξε 2 χρόνια στον Ηλυσιακό και 2 χρόνια στον Πανερυθραϊκό.

Το ΔΣ τον καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΝΚ και του εύχεται ΥΓΕΙΑ και ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ».

Η ανακοίνωση για Χρυσάκη:

«Με νεανικό “αίμα” ενισχύεται στην περιφέρεια η Ανδρική ομάδα της ΑΕΝΚ. Ολοκλήρωσε την μεταγραφή του 19χρονου Ήφαιστου Χρυσάκη (γεν. το 2004, περυσινή ομάδα η Νίκη Αμαρουσίου – Γ΄ Εθνική).

Ο νεαρός και ταλαντούχος παίκτης αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2 και θα αποτελέσει δυνατή εφεδρεία για τους Άνδρες της ΑΕΝΚ στο δύσκολο πρωτάθλημα 2023-24 της Β΄ Εθνικής.

Το ΔΣ της ΑΕΝΚ του εύχεται ΥΓΕΙΑ και ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off

Το Αιγάλεω έκανε το 2-0 επί της Δάφνης. Τα αποτελέσματα της National League 1. Το Αιγάλεω …