Κεντρική Β' Εθνική Εθνικός: Σούπερ ενίσχυση με Σολωμό (pic)

Εθνικός: Σούπερ ενίσχυση με Σολωμό (pic)

stefanos solomos ethnikos

Από τον Παπάγου στον Εθνικό ο Σολωμός

Ο Εθνικός προχώρησε σε μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση. Η ομάδα του Πειραιά έβαλε στη «μηχανή» της τον πολύπειρο Στέφανο Σολωμό, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Παπάγου και πέρσι με τη φανέλα των «Στρατηγών» έπαιξε στην Elite League.

Ο 44χρονος καλαθοσφαιριστής προσθέτει εμπειρία και ταλέντο στο ρόστερ του Εθνικού και αναμένεται να είναι από τα βασικά «όπλα» στη φαρέτρα του κόουτς Χούμπαυλη.

Αναλυτικά:

«H επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στέφανο Σολωμό. Ο Έλληνας σέντερ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει αφήσει το στίγμα του όλα αυτά τα χρόνια στις Εθνικές Κατηγορίες και τη νέα σεζόν θα ενισχύσει την ομάδα μας.

Ο Στέφανος διαθέτει πλούσια εμπειρία και κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί στις ομάδες, που αγωνίζεται. Το ταλέντο και η εμπειρία του είναι δεδομένα, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο εντός και εκτός παρκέ τη νέα σεζόν. Το ρόστερ της ομάδας μας απαρτίζεται από νεαρούς παίκτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν σημαντικά «μαθήματα» και εμπειρίες έχοντας στο πλάι τους παίκτες της αξίας του Στέφανου Σολωμού.

Ο Στέφανος Σολωμός τα τελευταία δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Παπάγου, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Elite League και πέρσι αγωνίστηκε στην Α2. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επί χρόνια στις Εθνικές Κατηγορίες με τις φανέλες του Ερμή Περάματος, του Πόλις Καλλιθέας, του Πανερυθραϊκού, του Αμαρουσίου, του Κρόνου Αγίου Δημητρίου και του Παλαιού Φαλήρου.

O Στέφανος Σολωμός δήλωσε για τη μεταγραφή του: «Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού και τον κόουτς Χούμπαυλη, που με εμπιστεύτηκαν. Το πλάνο του κόουτς και η συνέπεια της ομάδας τόσο αγωνιστικά όσο και εκτός γηπέδου, ήταν οι λόγοι που με έπεισαν να αποδεχτώ αυτή την πρόκληση. Εύχομαι να είμαστε υγιείς, να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και ταυτόχρονα να ευχαριστηθούμε το φετινό μπασκετικό ταξίδι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off

Το Αιγάλεω έκανε το 2-0 επί της Δάφνης. Τα αποτελέσματα της National League 1. Το Αιγάλεω …