Κεντρική Β' Εθνική Πρωτέας Βούλας: Μεταγραφή με «άρωμα» Basket League (pic)

Πρωτέας Βούλας: Μεταγραφή με «άρωμα» Basket League (pic)

antonis pefanis proteas voulas

Ο Πρωτέας Βούλας έχει υψηλούς στόχους και το δείχνει

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Πρωτέας Βούλας, ο οποίος έχει υψηλούς στόχους τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, η ομάδα του κόουτς Δάγλα μετά την απόκτηση του Τσιουμπρή ανακοίνωσε την απόκτηση και του Αντώνη Πεφάνη. Ο 26χρονος καλαθοσφαιριστής την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Basket League με τη φανέλα της Καρδίτσας, με την οποία είχε πάρει την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του Πρωτέα Βούλας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Αντώνη Πεφάνη (26 χρ, 1,99 μ.), ένα δικό του παιδί που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδας.

Ο 26χρονος Guard/Forward αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στην Basket League με την ομάδα της Καρδίτσας, με την οποία είχε κατακτήσει την κορυφή της Α2 δύο χρονιές νωρίτερα. Τη χρονιά 2020-2021 αγωνίστηκε στην Α2 με το Παγκράτι ενώ παράλληλα με τις σπουδές του την τετραετία 2016-2020 στις ΗΠΑ, αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στο κολεγιακό πρωτάθλημα με το Florida Tech. Έχοντας ξενικήσει σε μικρή ηλικία από τις ακαδημίες του Πρωτέα ο Αντώνης ήταν μέρος της Ανδρικής ομάδας του Πρωτέα το διάστημα 2012-2016, όπου η ομάδα μας πέτυχε 3 ανόδους από τη Β’ ΕΣΚΑΝΑ εώς τη Β’ Εθνική κατηγορία.

Καλωσορίζουμε τον Αντώνη ξανά στην οικογένεια του Πρωτέα και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Να αντιδράσει το Αιγάλεω – Τον τίτλο ο Πρωτέας

Η τρίτη πράξη της σειράς Αιγάλεω – Πρωτέας παίζεται σήμερα. Με διαφορετικό ζητούμενο…