Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Περιστέρι – ΠΑΟΚ Προγνωστικά: Ανάποδα, σαν σε δεξιοτίμονο…

Περιστέρι – ΠΑΟΚ Προγνωστικά: Ανάποδα, σαν σε δεξιοτίμονο…

ΠΑΟΚ - Περιστέρι

«Μικρός τελικός» με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Οι εταιρίες (λογικά) δίνουν φαβορί το Περιστέρι, αλλά εγώ θα διαφωνήσω. Θα πάμε… «ανάποδα, όπως και τα τετράποδα», που τραγουδούσε ο Νικόλας Άσημος. Θα το αναλύσουμε, θα το εξηγήσουμε κι ο καθένας κάνει αυτό που λέει η… περδικούλα του.

Περιστέρι – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Το Περιστέρι έχει θεωρητικά μεγαλύτερο κίνητρο, αλλά στην πράξη η πιο βαριά φανέλα ζητά πάντα τη μεγαλύτερη διάρκεια. Ενδέχεται να έχουν αδειάσει οι παίκτες τού Σπανούλη, αφήστε που οι συζητήσεις για τον Φραντσίσκο δεν βοηθούν στη συγκέντρωση για τον αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό έπαιξε -κατά διαστήματα κι όσο του επέτρεψε ο αντίπαλος- καλό μπάσκετ. Ο Τακιανός με… ψήνει (δεν ήταν τυχαία «κόουτς της χρονιάς» πέρυσι, παρότι αυτός ο τίτλος έπρεπε να πάει στον Μπαρτζώκα), οπότε πηγαίνω στη Stoiximan, στο Περιστέρι – ΠΑΟΚ και παίρνω με ευκολία το διπλό, με 4.15 απόδοση.

Αν θελήσαμε να παίξουμε στα… ίσα, σιγά που θα αφήσουμε το ΠΑΟΚ +8.5 πόντοι, που δίνει 1.91 απόδοση. Υπάρχει κι ένα ποντάρισμα, που τινάζει την μπάνκα στον αέρα: ΠΑΟΚ και Under 156,5 πόντοι, δίνει 7.50 απόδοση κι αν μας κάτσει θα γιορτάσουμε του Αγίου Πνεύματος με την ψυχή μας.

Πηγή: FootballBet

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…